Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah s mladším mužem bydlícím u maminky?

Od: daniela* odpovědí: 10 změna:

Dd, jsem žena, 44 let, nyní sama. Otázka je jasná, zvažovaly byste vůbec jít do vztahu s mužem o 9 let mladším (to mi nevadí), který bydlí u maminky a babičky (to mi vadí)? Ačkoliv pracuje a mohl by mít někde pokoj či garsonku. Jsem asi stará škola, ale nezdá se mi to. Sama jsem otlučená životem, brzo jsem šla do práce a postavila se na vlastní nohy.Údajně žil se ženou,nevyšlo to,tak se vrátil k mami a babi. Děkuji za názor,uvítám ho.*palec*

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co je na tom špatného? Máma s babičkou třeba neutáhnou samy poplatky a on jako muž si třeba zase neporadí s vařením atd. Tak si vypomáhají vzájemně a ničemu to nevadí. Není třeba za tím vidět hned něco divného. My nevíme jak moc je otlučený životem a proč nebydlí sám. Třeba se o obě ženy stará, pomáhá jim a je to jednodušší než třeba odněkud dojíždět. Jistě k tomu své důvody má. Ale to jště neznamená, že se drží maminčiných sukní a rad a bez toho nedá ani ránu. Kdybych měla o muže zájem, pak bych zkoumala, zda je schopen vést samostatný život se ženou, zda si s ním rozumím atd. Dokud s ním nežiji, proč by mi mělo vadit, že bydlí s mámou a babičkou?

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, no, to asi nebude žádná velká láska, která dělá motýlky v břiše a jiskří . Uvažujete jen racionálně a předjímáte zřejmě, že ten muž je zcela na nic. Pokud není životem ostřískáný, tak ho Vy (otřískaná) máte možnost všemu naučit. Možná nebude hned oporou, ale "divnej" nemusí být. Jenže, už nyní Vám to vadí, tak z toho asi mnoho nebude. Zdravím!

doplněno 25.07.18 23:17:

vernon - a už zde byl i dotaz, kde byl velký problém do budoucího vztahu, že pán neměl řidičák.

doplněno 25.07.18 23:24:

daniela nebo fr či lisa - Vy jste asi rozpolcená osobnost, která nikoho učit nemůže. Učte se Vy.

vernon
Připomíná mi to dotaz jedné tazatelky, která se před pár lety ptala na totéž. Jen s tím rozdílem, ze chudák chlap neuměl anglicky, ani jiný cizí jazyk a připadal jí tím pádem méněcenný...
vernon
Jen tak mimochodem - ano, tazatelka uvažuje ryze prakticky, chce mít ve chlapovi oporu. Jenže v tom případě nechápu, zda jí o 9 let mladší muž vůbec může oporou být. Taky by mne zajímalo, co onen muž na tazatelce vidí. Hodně žen má na partnera někdy až přehnané nároky a samy třeba už nemají ve svém věku chlapovi co nabídnout. Má tazatelka ve 44 letech co nabídnout, nebo chce jen mamánkovi dělat služku místo maminky...?

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je jedno kde bydlí, brzy můžete bydlet spolu ;)

fr
hodnocení

Chlap 35 bydli u rodicu?

vernon
Takových je...
majsterjoe*

taky je rozdíl mezi bydlet společně v domě, nebo v 3+1

72mona3*
hodnocení

0x

Já bych neřešila kde bydlí. Spíš to, jaký je. A podle toho bych jednala. Jestli je to "mamánek", to se dá zjistit rychle. M.

lisa*
hodnocení

Nesla bych do toho,protoze by od maminy sukne presel k vasi sukni,uz to,ze si vybral starsi zenu.Prestehuje se k vam do pohodlicka a dalsiho mama servisu?

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 25. 07. 2018 23:20:43
Jaký to má smysl pod různými nicky si zde odpovídat sama sobě?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]