Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik vrstev oblečení?

Od: kikik odpovědí: 14 změna:

Ahoj, zajímalo by mě, jestli by bylo divný kdybych v zimě chodil třeba do školy: tričko, svetr, mikina, bunda, přičemž bych si v šatně sundal bundu a uvnitř bych byl v tričku, na tom svetr a na tom mikina. Bývá mi totiž docela zima a tak se ptám, jestli to není divný.
Díky za odpovědi

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Bývá ti zima?
Oznam to rodičům a co nejdříve navštivte lékaře.
Kardiovaskulární systém? *nevi*

majsterjoe*
hodnocení

3x

Divnný je ohlížet se na ostatní co si oni myslí, nebo oblékat se kvůli ostatním.

*zima*

majsterjoe*

pochopitelně můžeš být i nemocný, ale to by ti byla zima i přes léto.
nu a protože jsou prázdniny, tak vlastně ani netuším jestli je dotaz myšlen vážně.

kikik
hodnocení

Ano, dotaz je myšlen vážně, já prostě některé věci řeším předčasně.

zima
hodnocení

2x

Je to divný a to fest. Ve škole tví sloužáci také nesedí v kožichu. Přes prázdniny se otužuj a v září ti stačí triko na cestu mikina, tu v lavici svlékneš.

V zimě si přehoď na sebe bundu.

hodnocení

2x

Vždycky je lepší mít případně co svlékat, než zbytečně snášet zimu.

hodnocení

1x

Je běžné a rozumné v zimním období nosit více vstev oblečení. Problém je, že ve škole se topí, takže by ti tam mělo stačit tričko s dlouhým rukávem a tenký svetr nebo mikina.

Ty vrstvy co popisuješ by byly vhodné na práci venku v zimě a v mrazu.

Doporučení od ostatních rádců platí.

alice1232
hodnocení

0x
Moje spoluzacka jezdi do skoly v 6 hodin. Ma na sobe rifle, leginy, 2 mikiny, triko a bundu. A nikdo to neresi. Nejspis se v tvy skole netopi tak jako u nas pulka skoly pretopena, druha ledova. Nekteri to resi tak ze si do skoly tahají deku.

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s odpověďmi Zimy a Wamp → zjistit příčinu, proč ti bývá zima (nepodceňovat to), a začít hned teď s otužováním.

pb®
hodnocení

0x

Prosím ty, co se pohoršují nad čtyřmi vrstavmi oblečení v zimě, aby sdělili, co nosí oni? Nepřijde mi to nijak přehnané a snad není nic nenormálního, v zimě se obléct tak, aby mi nebyla zima. Já osobně nosím košilku od září do května a už teď pláču, že léto končí a bude zase zima. Nemám zimu ráda, nedělá i dobře.

zima

Nepohoršuji se nad vrstvami oblečení v zimě venku, ale aby chlapec seděl ve vytápěné škole v tričku + svetru a mikině je na palici.

pb®
Tak ono záleží na tom, jak je vytápěná. Co pamatuju, ve škole mi bývala taky zima. Staré budovy, člověk se hodinu nehýbe a sedí jak pecka. Pak 5min přestávka, kdy si stěží dojdete na záchod a zas sedět v lavici. I doma v zimě si tu mikinu někdy obléknu. Každý má teplotní pohodu někde jinde. Vy třeba v následujících dnech budete padat vedrem, já si užiju teplíčko.

Znal jsem jednoho (dnes asi 8 roků v důchodu) celou zimu chodiljen v polobotkách, kalhoty (tesilky) bílá košile s nezapnuitými posledními třemo knoflíky a na to jen tenkou koženkovou budničku opět do poloviny rezepjatou. Oproti tomu parťák svlékal počátkem července vatový kabát aby jej opět v půlce ale nejpozději koncem srpna opět oblékl!

Prostě jsme lidé různí a každý z nás má jinou tepelnou pohodu!

hodnocení

0x

Většinou jsem víc nabalená oproti ostatním lidem, ale nikdy mne za to nikdo netrestal. Oblékám se tak, aby mi bylo dobře, když jsem mela horečku a zimnici, tak jsem samozřejmě věděla, že jsem nemocná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]