Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímalo by mě, jestli by bylo divný kdybych v zimě chodil třeba do školy: tričko, svetr, mikina, bunda, přičemž bych si v šatně sundal bundu a uvnitř bych byl v tričku, na tom svetr a na tom mikina. Bývá mi totiž docela zima a tak se ptám, jestli to není divný.
Díky za odpovědi
0x
Prosím ty, co se pohoršují nad čtyřmi vrstavmi oblečení v zimě, aby sdělili, co nosí oni? Nepřijde mi to nijak přehnané a snad není nic nenormálního, v zimě se obléct tak, aby mi nebyla zima. Já osobně nosím košilku od září do května a už teď pláču, že léto končí a bude zase zima. Nemám zimu ráda, nedělá i dobře.
Nepohoršuji se nad vrstvami oblečení v zimě venku, ale aby chlapec seděl ve vytápěné škole v tričku + svetru a mikině je na palici.
Znal jsem jednoho (dnes asi 8 roků v důchodu) celou zimu chodiljen v polobotkách, kalhoty (tesilky) bílá košile s nezapnuitými posledními třemo knoflíky a na to jen tenkou koženkovou budničku opět do poloviny rezepjatou. Oproti tomu parťák svlékal počátkem července vatový kabát aby jej opět v půlce ale nejpozději koncem srpna opět oblékl!
Prostě jsme lidé různí a každý z nás má jinou tepelnou pohodu!
0x
Většinou jsem víc nabalená oproti ostatním lidem, ale nikdy mne za to nikdo netrestal. Oblékám se tak, aby mi bylo dobře, když jsem mela horečku a zimnici, tak jsem samozřejmě věděla, že jsem nemocná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.