Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímalo by mě, jestli by bylo divný kdybych v zimě chodil třeba do školy: tričko, svetr, mikina, bunda, přičemž bych si v šatně sundal bundu a uvnitř bych byl v tričku, na tom svetr a na tom mikina. Bývá mi totiž docela zima a tak se ptám, jestli to není divný.
Díky za odpovědi
Prosím ty, co se pohoršují nad čtyřmi vrstavmi oblečení v zimě, aby sdělili, co nosí oni? Nepřijde mi to nijak přehnané a snad není nic nenormálního, v zimě se obléct tak, aby mi nebyla zima. Já osobně nosím košilku od září do května a už teď pláču, že léto končí a bude zase zima. Nemám zimu ráda, nedělá i dobře.
Nepohoršuji se nad vrstvami oblečení v zimě venku, ale aby chlapec seděl ve vytápěné škole v tričku + svetru a mikině je na palici.
Znal jsem jednoho (dnes asi 8 roků v důchodu) celou zimu chodiljen v polobotkách, kalhoty (tesilky) bílá košile s nezapnuitými posledními třemo knoflíky a na to jen tenkou koženkovou budničku opět do poloviny rezepjatou. Oproti tomu parťák svlékal počátkem července vatový kabát aby jej opět v půlce ale nejpozději koncem srpna opět oblékl!
Prostě jsme lidé různí a každý z nás má jinou tepelnou pohodu!
Většinou jsem víc nabalená oproti ostatním lidem, ale nikdy mne za to nikdo netrestal. Oblékám se tak, aby mi bylo dobře, když jsem mela horečku a zimnici, tak jsem samozřejmě věděla, že jsem nemocná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.