Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co místo másla do krému do dortů?

Od: boban® odpovědí: 4 změna:
Klasický krem-puding+zašlehání másla. Tento krém mě tak nepřesvědčil, vzhledem k ceně másla. Co dát příště místo másla do krému? Máte zkušenosti. Jaký tuk?
Byl to krém do řezů.
Dík

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

3x

Můžete dát Heru,ale level krému snížíte na bod mrazu. Pokud chcete odlehčený a výborný krém,tak vyšlehejte šlehačku,když je pařížská,ještě lepší. Přidejte dvě zakysané smetany a moučkový cukr. Výborná záležitost *mnam*

 

krem
hodnocení

2x

Zašlehávám třeba mascarpone,v Kaufl. ho koupíte za 32 korun.Přidám rum,je krásně jemný.Nebo zašlehám tvaroh.

Dám tam ztužovač do šlehačky,aby byl krém takový tužší. Místo másla jde použít klidně i Hera.

 

hodnocení

1x

Uslehat slehacku a lehce vmichat tvaroh z vanicky a cukr.

 

zirafka
hodnocení

0x

Dělám to tak, že do vaničkového plnotučného tvarohu vyleju šlehačku a šlehám současně, přidám cukr a za několik minut je hotovo.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]