Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Džem z mirabelek je nahořklý

Od: lenulakr® odpovědí: 2 změna:

Dostala jsem kbelík padaných mirabelek, chuťově moc dobrých, tak jsem z nich udělala džem, vůbec jsem ho nepřipálila, krásně mi ztuhnul, ale když ho ochutnám, mám pocit, že je nahořklý. Je to tak správně nebo kde jsem udělala chybu? Dík za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mirabelky dělají po tepelné úpravě všelijaké divy. Ty žluté například šíleně zkysnou. Vy jste holt měla asi "kliku" na hořké.

hodnocení

2x

Je to jen o zvyku. Vloni se mi mirabelkový džem povedl a byl také kapičku nahořklý a kyselkavý.;) Dostala jsem skleničku rakytníkového džemu, prý špičkové kvality a přijde mi hořký a kyselý a moc mi nechutná. Vím, že je zdravý a skvělý. Je dost nezvyklý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]