Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v noci jsem se neustále budila a chodila na záchod a celkem dost "čůrala”. Kdysi mi nic takového nebylo. Nic mě nebolí, pouze chodím co půlhodinu nebo 15 minut "čůrat”. Den před touto noci jsem (cca ve 14hod.) jedla trošičku (fakt asi 10 lžiček) vodní meloun a pila vodu normálně. Nemám vůbec představu, co by mi mohlo být a dost se bojím. Prosím, napište mi názor, co by to mohlo být. Předem děkuji.
Obavy a úzkostlivé pozorování není na místě. Jestli jste dost pila a trošku toho melounu, tak jste se mohla vyčistit. Melouny pročišťují organismus.
Nebo jste si mohla sednout na studené a trošku přistydla, ale to byste poznala podle pálení, nebo bolesti v podbřišku.
Můžete si udělat jako prevenci urologický čaj, pokud ho doma nemáte, kupte si ho, protože ženy by jej měly stejně občas popíjet.
Bojíte se o své zdraví (to je na místě) a konzultuje pronlém s laiky? To se podle mne vylučuje. laikové Vám odpovědět nedokáží, maximálně vyjmenují, s čím se setkali oni, a lékaři přes internet nevyšetřují (to ještě nikdo na světě neumí) a nediagnostikují.
Zdravotní problémy se neřeší s laiky v internetu, ale osobně u lékaře v ordinaci.
Jestli nemáte řezání při močení, nebo teplotu, třasavku, bolesti, tak podle mne laika to nebude nic vážného. Například jedno odpoledne jsem vypila dvě malá piva a jednoho velkého turka, večer těsně před usnutím jsem musela bežet na malou 5x.Dost mne to otravovalo a trochu jsem se divila, v dalších dnech mi však nic nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.