Krasny den všem preji! Rada bych se vami poradila.Pred rokem jsem se zamilovala do kluka je to kytarista z kapely.Jelikoz jsem taky muzikantka začala jsem si rozumět s jeho kamarády(nikdy jsme zatím neměli čas pro sebe protože bohužel vždy byli kamaradi kolem nás) Od první chvíle se mi libil.Delsi dobu jsem nepozorovala,že by měl nejaky zájem az najednou po 22.12.Kdy si i kamarádka všimla že se po mě diva na koncerte kdy se pak bavil s kamaráde klávesákem a ten potom najednou přišel ke mne s nabídkou zda bych ho neučila,muj bratr dostal najednou nabídku od frontmena kapely si zahrát v jejich videoklipu pak dalsi nabídku.Skoro kdykoliv me vidí přijde mě pozdravit a dává mi pusu na tvar a usmívá se.Citim často i během koncertu jeho pohledy.Nyni což bylo 2.6 jsem byla na jejich koncertě .Opet se na mě celou dobu koncertu nenapadne díval a pak se dokonce uz po druhé naše pohledy propojili a pak jsem mu sla s braskou pogratulovat a kdyz jsem se chtěla připojit ke gratulaci najednou mi vrazil pusu na tvar.Pak se nás ptal zda jsme nezmokli a smál se,ldyz jsem se viděli naposledy chtěla po nem jedna jedna holka,aby ji objal on to udělal ale pak se otočil a podíval se na mě,a objal mě kolem ramen(docela silně),pak mu stale věci padaly na zem.Citila jsme jeho pohledy všude .. Možná to bude blbe ale rada bych slyšela názor ostatních zda jsou to možné signály ze se mu libim nebo zda si něco nenalhavam.Byla jsem dvakrát hrozně moc zklamaná od jiných kluků tak se kdyžtak omlouvám za mou nejspíše blbou otázku. Ale jsem z toho opravdu nešťastná.Dekuju moc! doplněno 10.07.18 14:45: To mate pravdu taky jsem to myslela.Že nejenom u muzikantu to tak je.
Já bych jen doplnila, že jsem se setkala s tím, že některé holky nevědí, co to je muzikantská Liduška. Doplním tedy, že to je holka na chvíli, kterou mají na hraní muzikanti. Jsem už starší kus, ale pamatuji si, jak kdysi moje spolužačka "podlehla" okresnímu muzikantovi a pak měsíc měla nervy, že je těhotná, dotyčný ji totiž pak vůbec ani nezdravil.
kacka33
Děkuju vám za vaše názory! Vážím si toho,že jse si toho přečetli.Jsem taky muzikantka,jen jsem vždycky narazila na kluky u mimo mij obor a byli to pěkní idioti. Dekujuuu moc ještě jednou!
Zdravím. Dle toho co píšete si myslím, že jste v něm určitý zájem o svojí osobu probudila. Líbit se mu skutečně můžete. Ale může se mu líbit i spousta dalších. Muzikanti mívají spoustu fanynek, takže se raději neupínejte k naději, že Vy jste pro něho ta jediná na světě.
Tak líbíš se mu určitě. Ovšem jestli si jen chce zasouložit nebo to myslí vážně ti tu nikdo neřekne. To musíš zjistit sama... Ale určitě bych to nezjišťoval skočením mu kolem krku. Ideální je týdenní výlet na vodu nebo na hory, tam se nedá moc hrát divadlo a rychle se projeví jaký kdo opravdu je... Zjednodušeně...
Zřejmě si zasouložit chce, prooč ne? Pokud nikoho nemáš, nikoho tedy nepodvádíš, tak ho pusť do sebe, toho "nabíječe". antikoncepce je samozřejmě nutnost (prášky). Prcgumu by asi neakceptoval, to je jako bys cucala zabalený bonbon. ANo uvidíš, co se z toho vyvine. Otázka, zda je vhodný pro dlouhodobý vztah. Zda to není dredař, nebo dlouhé mastné vlasy, špinavec, potetovaný kriminálník, zda je to slušný člověk, vzdělaný, má slušnou práci, zda-li není z rozvrácené rodiny či jinak závadného prostředí, zda to nění feťák či ožrala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.