Nejste přihlášen/a.
Pokud jste panna, tak odpanit, najít si kluka. To opravdu pomůže a uleví na 95 procent.
Těch 5 procent je na první těhotenství a porod, pak bývá po těchto potížích.
Ale život není lehký, ony nastanou problémy zase úplně jiné. ![]()
Pokud jste ještě moc mladá, tak bych ještě změnila lékaře gynekologa, přece jenom jiný pohled.
Pokud by byl v zadání Váš věk, tak by moje odpověď zněla trošku jinak, nebo bych měla doplňující otázky. I když i třicetiletá nezkušená se zde může vyskytovat.
Napadá mě termofor na podbřišek, zahřát reprodukční orgány.
Není to tak dlouho, co tu na poradně mělo asi 28 leté děvče problém a deprese ze své nedotčenosti.
to gjgd:
Ne snad ani tak "protržení blány", jako hormony, které se při pohl.styku uvolňují a kladně působí na organismus.
I když někdy i ta blána může být velmi silná a tvor, kterým odtéká menstruační krev, hodně malý. Skutečně jsem četla
o případu, kdy byla mladé dívce právě z těchto důvodů panenská blána chirurgicky odstraněna. (Už si neuvědomuji
zda šlo skutečně jen o velmi silné bolesti při menzes nebo se ještě přidružily další zdravotní komplikace).
Poproste lékaře o silnější léky spasmoanalgetika (působí proti bolesti a současně uvolňují křeče). Jsou jen na lékařský předpis (Algifen, Spasmospan).
Také mě napadla jako předchozí pisatele
1.)endometrioza (jsou při tom velmi silné bolesti) - pak by asi bylo vyšetření "kamerou"neboli laparoskopie třeba.
2.)srůsty (ale ty píšete, že nemáte).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.