Nejste přihlášen/a.
Pokud jste panna, tak odpanit, najít si kluka. To opravdu pomůže a uleví na 95 procent.
Těch 5 procent je na první těhotenství a porod, pak bývá po těchto potížích.
Ale život není lehký, ony nastanou problémy zase úplně jiné.
Pokud jste ještě moc mladá, tak bych ještě změnila lékaře gynekologa, přece jenom jiný pohled.
Pokud by byl v zadání Váš věk, tak by moje odpověď zněla trošku jinak, nebo bych měla doplňující otázky. I když i třicetiletá nezkušená se zde může vyskytovat.
Napadá mě termofor na podbřišek, zahřát reprodukční orgány.
Není to tak dlouho, co tu na poradně mělo asi 28 leté děvče problém a deprese ze své nedotčenosti.
to gjgd:
Ne snad ani tak "protržení blány", jako hormony, které se při pohl.styku uvolňují a kladně působí na organismus.
I když někdy i ta blána může být velmi silná a tvor, kterým odtéká menstruační krev, hodně malý. Skutečně jsem četla
o případu, kdy byla mladé dívce právě z těchto důvodů panenská blána chirurgicky odstraněna. (Už si neuvědomuji
zda šlo skutečně jen o velmi silné bolesti při menzes nebo se ještě přidružily další zdravotní komplikace).
Poproste lékaře o silnější léky spasmoanalgetika (působí proti bolesti a současně uvolňují křeče). Jsou jen na lékařský předpis (Algifen, Spasmospan).
Také mě napadla jako předchozí pisatele
1.)endometrioza (jsou při tom velmi silné bolesti) - pak by asi bylo vyšetření "kamerou"neboli laparoskopie třeba.
2.)srůsty (ale ty píšete, že nemáte).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.