Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi v mým věku neobvyklá otázka ... je mi skoro 20, sexuální život provozuju od 15 Jelikož mám špatnou funkci jater, tak mi paní doktorka ( obvodní) absolutně nedoporučuje nic hormonálního. Paní doktorka na gynekologii se semnou stejně moc nemazala, řekla že mi prášky napíše že tyhle na ty játra nevadí, že jsou šetrný a tak, tak jsem to zkusila, vydržely u mě 14 dní, protože mě začaly neskutečně bolet žíly na nohách, na rukou, bylo mi pořád špatně z toho, tak jsem to vysadila. Dřív jsem chodila k panu doktorovi, ten se semnou mazal ještě méně, ani se mu nechtělo to semnou probírat jaké jsou možnosti
Mamka to vzala podobným způsobem, že kupte si kondom mě to nezajímá. Chci se zeptat co byste mi doporučili? Z pesaru mam poměrně strach a s kondomem to hrozně bolí, na lubrikanty jsem asi alergická protože nesnesitelně pálí
+ jsem četla, že bolestivá menstruace souvisí s nepřijetím ženství .. co si o tom myslíte? Já myslím že na tom trochu něco je .. Nedokážu se přijmout protože nemam prsa ani A. Nesmějte se prosím ale přijdu si méně jako žena a mám z toho deprese. Co s tím vším?
Já nevím na koho se obrátit, tak bez urážek prosím.
díky ♥
Po dětech mám šíleně silnou a ještě více bolestivější menstruaci a nejsem jediná.Takže popřením ženství to nebude.
Doporučuji si najít jiného gynekologa,klidně i dojíždět do jiného města,hlavně at poradí.Dnes je sposta druhů antikoncepce určitě i s nízkohormonální,která by sedla.Někdy je potřeba vyzkoušet více druhů,než najdete tu svou a k tomu potřebujete dobrou gynekoložku/gynekologa.
Potom jedině mít spolehlivého,stálého partnera,mít pravidelnou menzes a pak se dá provozovat metoda plodných/neplodných dnů nebo přerušovaný styk.Někomu to tak funguje celý život (třeba mě) a někomu né.Tohle nejde zaručit,ale ani prášky nejsou 100% atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.