Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílý výtok a vynechání ms

Od: anonymm* odpovědí: 8 změna:
Zdravím, mám takovou intimnější otázku.. už je to asi třetí den, co mám hustý bílý výtok, který jsem nikdy předtím neměla.. ms měla podle ovu dorazit dnes a stále nic. Vždy cítím cca už týden dopředu, že dorazí. S přítelem jsme spali v době ovu (přerušovaný styk). Pro případ jsem si i včera dělala těhotenský test a byl 100% negativní. Tak teď nevím, je ten výtok nějaký příznak těhotenství a že by už tak brzy? To čekání je strašný

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x
Za pár dní zopakovat test znovu. Jinak ano, výtok je v těhotenství běžný, zabraňuje proniknutí infekce k plodu.
anonymm*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď :). Já vím, takhle se to těžko odhaduje. Zkusím týden po vynechané ms znovu, pokud se tedy nedostaví. Trochu mě děsí, že někomu tt ukáže pozitivní výsledek třeba až za 3 týdny, hold někdo má ty hladiny nižší :D..

hodnocení

1x

Na ,,lékařské,,otázky vám správně odpoví pouze lékař,ve vašem případě gynekolog.

hodnocení

0x

Tak si vyskočte na kozu a podíváme se na to... *smich*

anonymm*
hodnocení

Ano, tyhle odpovědí mám nejraději, ale děkuju za názor :D

Vy skutečně očekáváte, že vás tady někdo oddiagnostikuje?

anonymm*
hodnocení

Zajímal by mě názor ostatních, pokud měl někdo podobný průběh. Neočekávám, že by tu někdo zastupoval roli dálkového gynekologa :).

m123*
hodnocení

0x

Někomu se ta čárka objeví třeba až za měsíc. Moje matka měla menstruaci ještě ve třetím měsíci těhotenství, takže možné je opravdu vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]