Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já si myslím, že jen hloupá osoba by udělala dobrovolně stejnou chybu 2x. Můj tip je 50 : 50. Je to pro Vás tak podstatné (barva vlasů), že budete zase riskovat špitál? Zdravím!
Taky si myslím,že to chce vědět na co jste alergická.Pokud jste barvila na černo,tak pipuju,že nejste alergická na oxidační chemii,tudíž by ombré nemělo vadit.Ovšem přesnou diagnozu vaší alergie znáte jen vy.
Jestli jsme světlovlasá na ombré může stačit i nízkooxidační barva,tudíž by neměla ničemu vadit.To vše proberte s kadeřníkem,dnes je na trhu spousta výrobků,je z čeho vybírat.
..přidávám diskuzi na tohle téma,třeba to pomůže emimino.cz/...
Na pokožku se Vám sice nedostane hned, ale přece se tam dostane. Přece potom musíte vlasy umýt a to si musíte namočit celou hlavu a ta barva se na pokožku dostane. Ale je mi strašně divné, že jste skončila až v nemocnici. Nebyl to spíše nějaký odbarvovač? Ve kterých letech se Vám to stalo? Já si totiž pamatuji, že jedna má kamarádka si sama odbarvovala doma vlasy peroxidem a udělala si na hlavě pěkné boláky, protože to neuměla správně namíchat. Úplně si tím spálila pokožku. Prý ji to plálilo, ale chtěla to vydržet, aby byla krásná, jako Marilin Monroe. No a pak měla plno strupů a myslím, že jí i ty vlasy asi slezly, nebo co. Tohle se ale stalo už strašně dávno, tak si podrobnosti nepamatuji.
Tazatelka píše, že se jí to stalo před 5 lety a bylo jí tehdy 15.
Jinak máte pravdu, že i to oplachování by mohl být velký problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.