Nejste přihlášen/a.
Dělala jsem poprvé v životě jahodovou marmeládu. Na talířku se mi zdálo, že je to tuhý málo, takže jsem přidala dle receptu kys. citronovou a nalila do skleniček. Už je to studený a furt to teče. Koukala jsem na net, ale rady jako nastrouhej do toho piškoty se mi fakt nelíbí. Takže nevím jak dál. Mám to znovu povařit a přidat ještě jeden Gelfix nebo přidat víc cukru a nebo mě ještě napadlo svařit to s jedním práškem pudinku. Poradíte mi prosím? Díky.
Jak moc toho máte? Stojí to vůbec za to se s tím párat? Když to necháte tak, však se to sní. Jinak, ale nevyhodí se to. Já bych to rozhodně jinak použila. Med také teče a neva. A na druhý pokus udělat jam. Přesně podle návodu.
Ale já to dělala podle návodu . Jen to neztuhlo. Pokračování se snad zadařilo. Dala jsem další Gelfix a ještě jsem přidala i cukr a už to vypadá líp. Zatím je to horký, ale myslím, že to bude ok. Jen asi sladký jak cecek
. A dělala jsem na zkoušku jen z kila, takže to bylo šup šup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.