Nejste přihlášen/a.
Zdravím,nevím jestli sem můj dotaz patří,ale velmi mě to trápí.Před rokem a půl jsem se rozešla s mužem,se kterým jsme se velmi milovali,ale byl velmi zaměstnaný což mělo značný dopad na jeho psychiku.Ve většině věcech jsme si rozuměli,na pohled byl pohodář,ovšem když došlo na intimní sblížení tedy přímo sex docházelo k jeho opakovanému selhávání i když jsem se snažila používat různé techniky a netlačila jsem na něj ani mu samozřejmě nic nevyčítala.Přiznal se že má tyto problémy již dlouhou dobu a s předchozí přítelkyní spolu ani nespali v ložnici a on zjistil že má delší dobu milence.Rozešel se s ní a začal chodit na psychoterapii,ale měl problémy i při autoerotice což se po čase upravilo.Po asi 2-měsíčním našem snažení o styk kdy jsme se tím oba trápili jsem mu navrhla návštěvu sexuologa kterou ostře odmítl,přímo mi vynadal.Byla jsem z toho hodně nešťastná a on je tvrdil že to bude dobrý a já mu jak jinak věřila.Takhle to bylo tři měsíce a bohužel žádná změna k lepšímu,naopak měl strach být se mnou večer o samotě.Opravdu jsem ho do ničeho netlačila!Byl velmi pracovně vytížený a neuměl odpočívat celá léta.Po dohodě jsme se rozešli,snažili se k sobě opět vrátit,ale jeho práce ho opět úplně vcucla...celý den se vůbec neozýval.Tak jsme náš vztah definitivně ukončili.Řekl mi že ví jak je problematický a že mu zůstane jen jeho práce.A já před půlrokem zjistila,že si našel jinou ženu.Nechápu to?Takže jiná žena mu stojí za to aby něco udělal se svou potencí?Vím že bych to měla hodit za hlavu,ale od té doby kdy jsem zjistila že někoho má,říkám si jestli jsem to sním neměla vydržet a dotlačit ho postupně na sexuologii.Třeba by se vše změnilo.Jinak to byl vcelku pohodový chlap a ve všem jsme si rozuměli.Hrozně mě to trápí a moc bych vše chtěla hodit za hlavu,ale nejde to!Potřebuju si to v sobě vyřešit a nevím jak.Chvíli ho chápu...nikdo nechce být sám a za chvíli ho zase strašně nenávidím.Proč se nesnažil něco pro náš vztah udělat?Za tři měsíce našeho vztahu jsme neměli styk a to ani orální...nechtěl to.Vím že jsou tři měsíce krátká doba,ale dá se tohle tolerovat a prostě vydržet hned na začátku vztahu,když mi o svém problému vůbec neřekl?Připadám si jako element,který mu nestál za to pro vztah něco udělat...
Dobrý den, berte to pozitivně - Vaše trápení skončilo a "předala" jste ho jiné ženě. Ten pán neměl nic se svou bývalou partnerkou (tak si našla milence), neměl nic s Vámi a jak to je nyní nevíte, resp. asi to bude zase stejné (tedy, zase nic). Ovšem, třeba to té současné paní nevadí a neřeší to. Pro Vás to je minulost a už ji neřešte. Zdravím!
Zdravím. Nelze někoho dotlačit k žádnému lékaři, když to dotyčný odmítá a nechce. Prostě to berte tak jak to je a nešťourejte se v tom. Vy jste chtěla vztah se vším všudy, on svůj problém řešit nechtěl a tak byl rozchod nejlepší volba pro Vás. Už dál jeho potenci fakt neřešte a najděte si partnera, který Vám bude vyhovovat po všech stránkách.
@lina - Takže jiná žena mu stojí za to aby něco udělal se svou potencí?
Vy přesně víte, že s ní něco dělá? Co když té paní zrovna vyhovuje, že ji "neobtěžuje" v posteli.
Dobrý den. Podle mého názoru jste příliš řešila jeho impotenci a stále ho nutila s tím něco dělat. Což ten váš báječný muž nechtěl. Možná, že nyní natrefil na ženu, která ho do ničeho nenutí a nevadí jí, jaký je. A jejich vztah je více méně platonický. Možná, že potřebuje mít okolo sebe ženu jen proto, aby nebylo tak vidět, že není heterosexuál.
Proč se nesnažil něco pro váš vztah udělat? Pravděpodobně proto, že jste mu za to nestála. Tak proč se trápíte něčím, co už stejně nezměníte? Navíc jste ho znala pouhé 3 měsíce - to je tak krátká doba v životě člověka. Asi se cítíte zrazená, ale buďte ráda, že jste ho poslala k vodě po tak krátké době a více se s ním netrápila. Lidé musejí v životě překonat horší věci.
A rozchod určitě nebyl předčasný. Vy jste chtěla sex, on ne. V tom základním jste se rozcházeli...jak byste si mohli jinak rozumět?
Myslím, že váš vztah byl již příliš pozamenán nezdary a ty ještě vše prohlubovaly. Na novém poli je třeba vše jiné a ta paní o ničem neví, tak ho nebere jako problémového, což jeho psychice vyhovuje a i to je možná cesta k jeho konečnému sex. úspěchu. A ta druhá má třeba takové nápady, že vše zvrátila na svou stranu. Neřešila bych to, je to minulost a vy koukejte dopředu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.