Nejste přihlášen/a.
Chci jít do nějakého salonu na masáž, budu se moct po masáži vysprchovat? Jaký je obvyklý postup? Nechci se jich ptát předem, aby nevěděli, že tomu nerozumím.
Rozhodně je vhodné se sprchovat před masáží. A to pro pocit vlastní čistoty před cizím člověkem a také se pročistí všechny póry a účinné látky z masážních emulzí lépe prostupují do kůže. A matně si vzpomínám i na doporučení maséra, abych se po masáži nějaku dobu nesprchovala, aby minerály, rostlinné výtažky atd. mohly déle působit. Masážní emulze nejsou mastné. Zjednodušeně to berte tak, že po namazání se pleťovým mlékem se také nesprchujete.
Masáží je mnoho druhů. Liší se cenově i časově. Klidně se ptejte předem, kterou masáž vám doporučí. Každý jde na masáž někdy poprvé a je úplně normální, že se v jednotlivých druzích nevyzná. Případně si předem trochu na internetu přečtěte o sportovní masáži, relaxační masáži, masáži zad, celého těla atd.
Asi jak kde. Jsou masáže v masážních salonech, kde nafasujete župan a papuče a jsou maséři, kteří příjdou k vám domů a jsou rehabilitační pracoviště, kde projdete nejprve vyšetřením lékaře. Jsou také různé techniky. Co najdete, co si budete moci zaplatit, tam budou služby jiné. Plošně se to nedá specifikovat. Když to jde, tak je dobré se osprchovat, nahřát před masáží. Po masáží to není dobré.
No tak tohle je snad jen v lázních, běžný salon to neposkytuje. To by asi stlo několikrát tolik. A mimochodem, masáží jsem absolvovala dost a nikdy mě nenapadlo se jít vysprchovat. Na masážní stůl dají vždy čistý papír a na utření po čistý ručník, A všude řeknou, že se máte umýt večer a po masáži hodně pít.
Uz tomuhle nerozumim ja > Nechci se jich ptát předem, aby nevěděli, že tomu nerozumím.
Kdyz jsem na masazi v saune tak nebi problem se vysprchovat nebo smocit v bazenku.
Protože tam máte sprchu i bazén. Ale v slonu, kde je jedna místnost a svlékací kabinka se vysprchujete velmi těžko, protože to tam prostě není. A takových je u soukromníků většina. Ve velkých lázních si pak můžete dát třeba i drink a relax na lehátku.To jsou ale většinou wellnes pobyty a tak, a ne zdravotní masáž zad na běžné masáži.
Spíš nechápu, proč se jich nechcete předem ptát. Na tom není nic špatného říct, že jste zde poprvé a proto máte otázky. Copak musíte všechno vědět? Navíc to vypadá v každém salonu jinak, tak se tam stejně na něco zeptáte. Nebyl byste první ani poslední.
Když bych v tom masážním salónu pracovala a přišel někdo nový. Řekl by, že potřebuje poradit, protože je nový, tak mu poradím. Přece ho nevytahám za uši.
Zdravím, ono záleží na to na jakou masáž jdeš, já jsem byl jak od doktora který mě poslal do nemocnice a tam to přímo doporučují se osprchovat, případně když jdeš do soukromého salónu, třeba žena mě pořídila tantrickou masáž eroticmassagepraha.cz/... a tam bych taky určitě doporučil sprchu, takže všeobecně určitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.