Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze sušit rozmrazené ovoce?

Od: topta® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, jestli lze sušit v sušičce na ovoce i rozmrazené ovoce nebo i zmrazené. Budeme mít brzy borůvky natrhané, ale nestihneme je už před odjezdem na dovolenou usušit.

Děkuji za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já si myslím, že to není dobrý nápad. To je lepší borůvky nasypat v jedné vrstvě třeba na plech a po zmrznutí sesypat. Když to takhle uděláte několikrát, zamrazíte spoustu. Také si myslím, že zavařené musí být lepší než rozmrazované a pak sušené.

hodnocení

1x

Měla bych obavu, že bude vlhké mnohem víc než začerstva - takže buď se bude sušit déle, nebo špatně.

lidus*
hodnocení

1x

Nelze, po vyndání z mrazáku a rozmrazení je to většinou jakási mokrá sračka.

hodnocení

1x

nechápu, proč ho chcete rozmrazit a sušit, to už ztratí všechny vitamíny, nemluvě o tom, že to asi nepůjde, protože z toho zůstane nějaký nechutný paskvil.

hodnocení

0x

Pokud máte dost místa v mražáku, nechal bych je zamražené - ostatně já mrazím veškerou úrodu. K čemu se používají ty sušené?

Jethro, sušené borůvky jsou vynikajícím stavěcím prostředkem. Ty zastaví i rychlík. :-D Pokud je průjem, není na něj nic lepšího. Jednou jsem to zažila na vlastní kůži a opravdu to pomohlo. Jaga.

floro*
Nebo kdo si dela sve mysli ci caje potrebuje susene ovoce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]