Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání vlasu po HA Yadine?

Od: elleeenkadrbov odpovědí: 3 změna:

Ahoj holky

Potřebovala bych poradit. Beru HA Yadine. Je to jediná z které nezadržuju vodu. Akorát...bolí mě hlava což by se dalo přežít Ale..všimla jsem si že mě dost pálí hlava a z mých hustých vlasů zbyla tak půlka a řídne mi pěšinka Už předtím a i teď beru Panthenol na vlasy a Biosil. Stalo se to někomu z Vás? Tuto antikoncepci beru 2 týdny- Předtím se mi to nikdy nestalo. Brali jste na to něco? Nebo to po čase přestane? Nechci se jeden den probudit holá.

Děkuji každému za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj, jsou to hormony, které zasahují do přirozeného chodu těla, takže se vypadávání ani nedivím. Četla jste příbalový leták? Je tam něco o padání a dalších nežádoucích účincích? Měla byste si ho přečíst. Informoval vás váš gynekolog, že vás něco takového může potkat? Informujte se u něj.

eleenkadrbov
hodnocení

Gynekoložka mi řekla,že za to antikoncepce nemuze. Ale to mi tolikrat řekli doktorky a i tak neměli pravdu. V příbaovém letáku to není. A právě zrovna Yadine je nízkohormonová, ale já už nevím co dělat :/

Díky této už nejsem zavodněná, no nevím už co*bum*

matulka
hodnocení

0x

Na každého to může působit jinak.
A gyekoložka vám nikdy neřekne, že to co vám předepsala je špatné.
Ještě že HA už neberu ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]