Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Second handy v Praze

Od: sekacek odpovědí: 3 změna:

Dočetla jsem se o sekáči Chizo v Praze - měl by mít tdypobotky po celé ČR, já hledala ten v Praze. Bohužel jsem tři ze čtyř adres navštívila marně, zřejmě se sekáč zrušil.

Dle toho, co jsem o něm četlamělo jít o bazar diavdelních nebo kabartních kostýmu - prostě extravagantní záležitosti, v pobočce kterou jsem ale navštívila šlo o obyčejný sekáč (s krásným, ale normálním oblečením).

Dokázal by mi někdo poradit kam se pobočky v centru poděly? Případně doporučit jiný second hand s retro, vintage, divadelními nebo kabaretními kousky za nějakou aspoň trochu sekáčovou cenu? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikc2
hodnocení

1x
Hodně sekáčů je na Praze 1 a 2. Jeden se zajímavými extravagantními kousky je v ulici Ve smečkách směrem na Štěpánskou nahoru. Hned za pasáží. Směrem nahoru jsou 2 sekáče, ale normální zbozi tam mají. I na Praze 5 ve Zborovské jsou různé sekáče.

hodnocení

0x

V Praze opravdu nevím, ale v Jihomoravském kraji mám vynikající zkušenost se secondhandy E+B. V některých z nich je právě i množství divadelních kostýmů (sama odtamtud nějaké mám). Ceny jsou mimořádně nízké a zboží je vesměs zahraniční (spolupracují s Červeným křížem).

ebtextil.cz/...

fram
hodnocení

0x

Není v centru: Elegant Style Second Hand = Prodej textilu a oděvů = Poděbradská 261, Hlobětín = 605 052 136 Tram 25, 8. Zastávka Podkovářská (u bývalé Tesly)

Jeden prohrabávací koš je s maškarními kostýmy. Ceny příznivé, při občasném výprodeji zvláště.

google.com/...

google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]