Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excipial Deo Forte

Od: lil* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, dozvěděla jsem se o krému excipial deo forte uvažuju o jeho koupi, ale není mi moc jasné, jak přesně se používá. Vím, že první týden a pak jen 2-3x týdně, ale mám používat i deodorandy nebo antiperspiranty?

doplněno 12.05.09 20:15:

Ahoj. Dozvěděla jsem se o krému excipial deo forte uvažuju o jeho koupi, ale není mi moc jasné, jak přesně se používá. Vím, že první týden a pak jen 2-3x týdně, ale mám používat i deodorandy nebo antiperspiranty?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

girasol*
hodnocení

0x

Excipial deo forte se používá přesně tak jak píšete, týdenní kůra, vždy na omytou a usušenou pokožku. Potom 2 až 3 krát týdně. Je to antiperspirační krém bez výrazné vůně a z toho plyne, že použití antiperspirantů je zbytečné. Použití deodorantů nic nebrání a vzhledem k tomu, že excipial nejsou parfemovány, je i žádoucí.

myse*
hodnocení

0x

Používá se přesně jak říkáte. a proto že je to antiperspirant a deodorant v jednom, není potřeba používat další. Není parfémován, proto je fajn použít oblíbený parfém/ kolínskou.

Je dobrý, že se dá použít i na potící se dlaně nebo nohy...

Vřele doporučuji, mám dobrou zkušenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]