Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový, vlastně i větší problém s používáním makeupu...
Už asi před půl rokem jsem jej začala používat a vzhledem k tomu, že mi nebyla doporučena podkladová báze, používám jako podklad hydratační krém. Byl dobrý, skvěle se roztíral, pěkně voněl, pleť se vyhladila, fajn. Jenže se po chvíli strašně leskne a makeup bez lesku nevydrží ani 3 hodiny. Kdybych se leskla jen trochu, ok. Pleť se mi však leskne, jako bych si celý obličej čerstvě natřela tunou Nivea krému.
Začala jsem používat jiný krém, také hydratační. Pleť však zmatňoval, ale opět tu byl háček: I poté, co jsem čekala, že se krém do pleti vsákne, se po nanesení makeupu drolil a po nanesení pudru tvořil takové nepěkné mapy.
Už jsem zkoušela i krémy nepoužívat, ale mám smíšenou, spíše suší, pleť a i na T-zóně se loupe, takže není vůbec uhlazená. Do podkladových bází se mi nechce (prý ucpávají póry, apod.) a makeup i pudr jsou super, jinak žádný problém. Nemáte s tím třeba zkušenost?
Děkuji za každou radu
Chyba je buď v make-upu nebo v krému. Někdy trvá velmi dlouho, než se najde kombinace, která si sedne. A když ji najdete, změní recepturu a můžete hledat nanovo. Pokud myslíte, že make-up je OK, musíte hledat jiný krém a zkoušet a zkoušet. Každému sedne něco jiného. Jednomu krém za osmdesát, druhému za osm stovek.
Pro ostatní. Ano, je ideální, když se pleť nemusi ničím zakrývat. Ale někdy to prostě z estetickeho hlediska není úplně nejlepší řešení. Já mám třeba tak tenkou kůži, že prosvítají žilky a nos je červený. Nebýt make-upu, děsím lidi
Už asi 10let používám dekorativní kosmetiku od Mary Kay a jsem spokojená. Ať dám jakýkoliv krém pod, makeup drží a s minerálním pudrem se nic neleskne. A když je vedro, tak třeba lehce opláchnu vodou a znovu přepudruju a je hotovo.
Ahoj.
Zkušenost nemám.
Ale na vině bude zřejmě tvá životospráva,když je pleť mastná,tzn.,že jíš moc živočišných tuků a cukrů.
Za další,kolegyně viz výše mají pravdu.
Není v létě krásnější pleti než té opálené.
Když už,tak použij jemně bb cream.Je lehounký,svěží a zakryje případné nedokonalosti pleti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.