Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám chlupatý břicho jak chlap

Od: jajale odpovědí: 9 změna:
Přijde vám v pohodě si holit břicho? Já asi budu muset začít pravidelně, protože ho mám u pupiku a dolů strašně chlupatý.
Ale zdá se mi to divny, vy si holite břicho?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj, břicho si neholím. Ale celé tělo, opravdu celé, mám pokryté jemnými chloupky. Tmavé a tvrdé jsou na lýtkách, vnitřní straně stehen a ostatních oblastech. Jak radí přede mnou nechat si zkontrolovat hormony, leda si kontrolu nechat zaplatit z vlastní kapsy. Já byla u obvodní, ta nic. Gynekolog jen konstatoval, že mám víc androgenních hormonů. Udělali jen základní hormonální profil. Na gyndě. Takže i když si ty hormony necháte zkontrolovat, asi si tím moc nepomůžete, protože to stejně nikdo s vámi řešit nebude. Osobně bych si přicho neholila, pokud tam nemáte tmavé, dlouhé a silné chlupy, pokud jen jemné, tak to nechte být. A lepší než holení je depilace voskem.

sebod*
hodnocení

2x

Určitě neholit. Můžou Ti zarůstat chloupky a dělat se pupínky a bude to vypadat ještě hůř. Dojdi si párkrát na laser, chloupky se oslabí a časem nerostou. Nebo do něj investuj a kup si ho domů. Jestli máš více chloupků po těle, tak se Ti to vyplatí

hodnocení

0x

Nech se hormonálně vyšetřit, možná jsou na vině hormony. Ale některé ženy mají malý proužek od ohambí k pupku s pá r chlupy. Ale nějaké masivní ochlupení je divné.

liska5
hodnocení

0x

Nějaká trvalá depilace snad existuje.

hodnocení

0x

Když tě zjistili víc androgenních hormonů, je jasné, co je na vině. Jsou to mužské hormony a má je každý, když je jich ale nadmíru, dělají mužské znaky. chlupy, u žen vousy na horním rtu, tvar postavy atd. Tak to je případ pro endokrinologa a také bych na toto oddělení šla svůj problém řešit. Alespoň to zkusit.

hoststary*
hodnocení

0x

Netrapte se nějakým endokrinologem, jste jaká jste. I chlapi jsou různí. Někteří holí jako had, někteří chlupatí jako medvídek. Jistě najdete muže, kterému se budete líbit právě taková, jaká jste. Jde také o celkovou osobnost.

To jistě máte pravdu, proti gustu žádný dišputát, jak se říká, ale jde i o celkové zdravý, přemíra androgenních hormonů může mít vliv na cyklus ženy, její mateřství i na mnoho dalších zdravotních záležitostí.

m123*
hodnocení

0x

Holení určitě ne, to je furt dokola. Trvalá epilace. Já byla cca před 10 lety na IPL s podpažím. Pokaždé mě po holení hrozně svědilo a teď je to super. Chlupy nerostou.

hodnocení

0x

Kolik je vám let? Předpokládám, že jste dívka, která má už menzes. Správně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]