Nejste přihlášen/a.
Ahoj, břicho si neholím. Ale celé tělo, opravdu celé, mám pokryté jemnými chloupky. Tmavé a tvrdé jsou na lýtkách, vnitřní straně stehen a ostatních oblastech. Jak radí přede mnou nechat si zkontrolovat hormony, leda si kontrolu nechat zaplatit z vlastní kapsy. Já byla u obvodní, ta nic. Gynekolog jen konstatoval, že mám víc androgenních hormonů. Udělali jen základní hormonální profil. Na gyndě. Takže i když si ty hormony necháte zkontrolovat, asi si tím moc nepomůžete, protože to stejně nikdo s vámi řešit nebude. Osobně bych si přicho neholila, pokud tam nemáte tmavé, dlouhé a silné chlupy, pokud jen jemné, tak to nechte být. A lepší než holení je depilace voskem.
Když tě zjistili víc androgenních hormonů, je jasné, co je na vině. Jsou to mužské hormony a má je každý, když je jich ale nadmíru, dělají mužské znaky. chlupy, u žen vousy na horním rtu, tvar postavy atd. Tak to je případ pro endokrinologa a také bych na toto oddělení šla svůj problém řešit. Alespoň to zkusit.
Netrapte se nějakým endokrinologem, jste jaká jste. I chlapi jsou různí. Někteří holí jako had, někteří chlupatí jako medvídek. Jistě najdete muže, kterému se budete líbit právě taková, jaká jste. Jde také o celkovou osobnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.