Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křivý okraj nehtu

Od: audrey odpovědí: 8 změna:

Ahoj, já vím, že to bude asi nevyřešitelný problém, ale chci se zeptat, jestli náááhodou s tím nejde něco udělat (kromě lakování nehtů samozřejmě). Mám trošku křivé konečky prstů a také se to odráží na rostoucích nehtech. Když totiž roste, tak okraj toho nehtu je bílý. A ten já mám hlavně u ukazováčku a prostředníčku křivý a není na to hezký pohled. Nevíte, co by mohlo pomoct? :) Přikládám fotku, ale není nejkvalitnější.. jen pro představu. ;) Díky!

Křivý okraj nehtu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

To nejsou křivé okraje nehtů (nehty nerostou křivě), to jsou špatně upravené nehty. Poradím plilníček na nehty. K tvé ruce by se mi více líbil oválný tvar. Viz např.: zena-in.cz/...

hodnocení

2x

Prsty vidím normální, nehtíky bych po stranách trochu sestříhla, at koukám, jak koukám, žádné křivé prsty nevidím.

hodnocení

2x

Jak už tu psali přede mnou, nejlépe by se k vám hodil oválný tvar nehtů (ten je ostatně nejvhodnější pro většinu lidí, navíc je i nejpraktičtější). Jinak úplně rovné prsty má velmi málo lidí; ty vaše jsou zcela v normě.

Dovolila jsem si trochu upravit fotku, kterou jste vložila:

Křivý okraj nehtu #2

hodnocení

0x
Ahoj.
Já tam nic moc křivého nevidím.
Řešíš blbosti,s prominutím.
Pokud si děláš správně manikůru,tak víš,že se právě ty okraje nehtů sestříhávají a následně dopilují.
Ještě pěkný lak a hotovo ;)

m123*
hodnocení

0x

Kdybyste se o nehty starala, tak je nemáte jak lopaty. Jak radí i ostatní, použijte nůžky a pilník a nebudete řešit křivý prsty.

hodnocení

0x

Ty máš typ nehtů, na kterých, prý se tomu říká francouzký, není hezký. Tyhle nehty, které máš ty, se musí upravovat jinak. Musí být oválné oválné zakončení.

Křivý okraj nehtu #3
iz*

Já bych po stranách zaoblila o trošku víc → viz fotka v odkazu z mé odpovědi výše.

Ivzez, já také, ale tazatelce se evidentně líbí hranaté nehty. Chtěla jsem ji potěšit ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]