Nejste přihlášen/a.
Ahoj, já vím, že to bude asi nevyřešitelný problém, ale chci se zeptat, jestli náááhodou s tím nejde něco udělat (kromě lakování nehtů samozřejmě). Mám trošku křivé konečky prstů a také se to odráží na rostoucích nehtech. Když totiž roste, tak okraj toho nehtu je bílý. A ten já mám hlavně u ukazováčku a prostředníčku křivý a není na to hezký pohled. Nevíte, co by mohlo pomoct? Přikládám fotku, ale není nejkvalitnější.. jen pro představu.
Díky!
To nejsou křivé okraje nehtů (nehty nerostou křivě), to jsou špatně upravené nehty. Poradím plilníček na nehty. K tvé ruce by se mi více líbil oválný tvar. Viz např.: zena-in.cz/...
Prsty vidím normální, nehtíky bych po stranách trochu sestříhla, at koukám, jak koukám, žádné křivé prsty nevidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.