Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá prsa

Od: rakos odpovědí: 23 změna:
Je mi 17 a mám trochu komplex ze své postavy. Repsektive jsem hubena a vysoká (177cm/60kg), což se dá znát na mých rysech. Prostě i po genetické stránce mám malá prsa...
A nejhorší je, že se třeba jen v podprsence bojím ukázat svému příteli... Já vím, že si mě vybral a měl by mě mít rád takovou jaká jsem, ale třeba oproti jeho ex mám postavu úplně strašnou... Bychom skončili v posteli a co by s nimi dělal? No nic, když mám jen jedničky... Mám z toho popravdě strach a myslím si, že on je spíš horňák...

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Problém není ve velikosti vašich prsou, problém je ve vaší hlavě. Chlapovi je jedno, jestli vidí prsa velká, malá nebo prostřední, pro něho je důležité, hlavně že nějaká prsa vidí. Muži to tak nepitvají, trápíte se zbytečně. Při chůzi vypněte hruď a hlavu nahoru, at nevypadáte schíple a zamindrákovaně. Není zač se stydět. Jak budou přibývat roky, prsa budete mít stále pěkná.

olinl
Souhlas s maky. Za mě taky radši menší i z hlediska budoucích problémů se zády a růstu prsou po dětech/kojení. V pokročilejším věku nebudou pod "pasem" a bude pořád na co koukat..Pokud se to Tvému partnerovi nelíbí, ať jde za expřítelkyní.

hodnocení

6x

Bez fotky se neda spravne poradit. To je potreba doplnit.

figurek*
18.06.18 13:19
hodnocení

4x
Malá prsa
nikc2
Figurku, to je dobrý a vtipny. Ale ne hezký.

hodnocení

3x

Mně se třeba líbí malá prsa. Ne každý chlap má rád velká, i když je horňák. Velká prsa totiž ještě nemusejí být pěkná prsa. Takže buď úplně v klidu. Že nejsi obdařená jako jeho ex, to přece musí vidět už teď a zřejmě mu to nijak nevadí.

A já se dokonce velkých prsou bojím. Nemohl bych žít s prsatkou. Odjakživa si vybírám ženy s co nejmenšíma. *houpy*

krtek66

no vidíš...každej jsme jinej...mě se zas nelíbí takové co je mají po tatovi :)) to je jak být s klukem...

@ringo: A já si doteď myslel, že jsme na světě jen dva takový. Já a legendární Štěpán Šafránek. A ono ne *placni*

V každém případě, zde je pro tazatelku hmatatelný důkaz, že pro některé muže je méně více (1:08:20)

hodnocení

3x

Když se podívám na vlákna která jste zde již založila, mám z nich dojem, že se příliš zaobíráte sama sebou a srovnáváte se s ostatními. Příroda holt nenadělila každé ženě stejně. A již jsem to zde psala mockrát - nezáleží na velikosti, buďte ráda, že máte prsa zdravá. Mějte se ráda taková jaká jste! K vůli prsům si Vás přítel jistě nevybral!

Určitě si ji vybral i kvůli tomu jak vypadá a třeba i kvůli menším prsům. Mě osobně se taky víc líbí menší-malá prsa.

nikc2
Mernet: Tak už vím, proč jsem bez chlapa.-:D

hodnocení

2x

Šmarjááá,neboj se ničeho a buď šťastná za své jedničky !

Přítel si tě nevybral kvůli prsům,ale zcela jistě kvůli tvé osobnosti,kráse,výšce,šthlosti.

Když vidím kolem sebe ty nechutné,otylé koule,tak se mi chce zvracet *blee*

Až budeš starší,ony se zvětší,neboj.

A až budeš mít dítě /děti/,tak budeš čubrnět.Z jedniček budou třeba pětky :-D

Ty,které mají prsa velká,ty potom pláčou třeba i bolestmi zad,to je potom hrůza.

nikc2
Záda mě boli. Ale koule nejsem.

hodnocení

2x

Tak to vidíte, někteří muži žijí dokonce v obavách, že velká prsa by je zavalila a zadusila,:-D takže se držte názoru, že co je malé, to je hezké.

krtek66

ale na druhou stranu...to by byla krásná smrt...ne, že ne*houpy*

still10k*
hodnocení

1x

Souhlasím s předřečníky, malá prsa jsou hezká. A postupem času je budete mít stále hezká, kdežto vaše obdařenější kamarádky bude trápit gravitace víc a víc.
A pokud můžu mluvit za sebe a za své kamarády, my poznáme když má holka komplex ze svých prsou. Někdy dokonce na první pohled. Pokud ho dívka vědomě skrývá, tak až na druhý pohled. Ale poznáme. A naopak nám imponuje, když holka ten komplex nemá a je sebevědomá a usměvavá ;)

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Buďte ráda za malá ňadra. Až budete starší a po dětech, aspoň je nebudete mít vytahaná někde u kolen...

jabraka*
hodnocení

0x

Onehdy jsem byl v nemocnici a měřili mi srdeční činnost na EKG a tedy jsem se svlékl do půl těla.Vyvolalo to zejména mezi pacientkami značné veselí,a záviděli mi moje dvojky.

JABRAKA

pb®

Což je ovšem hrůza. Před týdnem jsem byla v bazénu a v celém bazénu nebyl jediný chlap, který byl opravdu chlap. Mladí staří, vše byla obtloustlá individua s gynekomastií, takoví spíš polobaby než muži, žádný testosteron. A když nebyli tlustí, byla to mláďata zase bez špetky svalu, ty jejich rosolovité ručičky. Znechucená jsem přišla domů a povídám manželovi svlíkni se mi, ať si spravím chuť. Se až divím, kam člověk může nechat dojít svojí tělesnou schránku. Přitom mužům se hubne výrazně lépe než ženám i svalovou hmotu nabíají rychleji. Stačí trošku fyzické aktivity a můžou vypadat dobře. Ale toto? Nedivím se, že zažíváme krizi mužství.

doggie
hodnocení

0x
Mám podobnou postavu jako ty a přítele, které mu to vůbec nevadí a mně taky ne. S velkýma prsama bych se tahat nechtěla a pak ve starším věku je aspoň nebudu mít vytahany až na zem. :D

m123*
hodnocení

0x

Buď ráda, že máš natolik velký prsa, že chodíš v podprsence. Já si první podprsenku pořídila ve 23 letech. Teď, když se mi blíží padesátka, tak si říkám, že i když je mám stále menší, tak vypadají fakt dobře :) .

tornado*
hodnocení

0x

Nedávno jsme to zrovna řešili s chlapama v hospodě. A zajímavé, že z 6 chlapů jsme se všichni shodli na tom, že máme radši malá/menší prsa než velké. Takže buď naprosto v klidu, nevím proč si každá holka myslí, že musí mít čtyřky aby se líbila chlapům. Blbost :) (a to je upřímný názor ne chlácholení)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]