Dobrý den, předem bych chtěla říct, že nejdem žádná hysterka, jen bych chtěla vědět váš názor. Je mi 14(brzy 15) a ještě nemám menstruaci. Všechny holky ve třidě ji uz maji, a proto mě to trochu znepokojuje. Prsa mám opravdu malá, ale nějaká tam jsou :D. Jsem celkově malého vzrůstu, ale i menší spolužačka ji už má.(mám cca 165 cm a 50 kg). Mělo by se to začít řešit, nebo zbytecně vyšiluju? :D Díky za odpovědi.
A kdy začala menstruovat maminka? Ono je to totiž dědičné. A jinak, nejsi menší natož malá, ale naprosto normální postavy. Já měla opravdu malá prsa než jsem poprvé otěhotněla. Teprve po dvou dětech mám prsa, že se za ně nemusím stydět. Co bych za ně ve 20 dala.
Sněhurko, nemusíš vyšilovat. Naopak, buď ráda. Není to vůbec nic příjemného. To mi věř! A navíc, nějakých + - 40 let bude přicházet pravidelně měsíc co měsíc. A když nepříjde, budeš se děsit a šílet. Nešil, raduj se!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.