Nejste přihlášen/a.
1 hrnek rýže, 2 hrnky vodu, obrat kuře a nakrájet na kousky, seškrábnout všechno co je pod kuřetem. Všechno do pekáčku, přidat kousek kostky bujonu. Pustit troubu, a do ní šoupnout pekáček s tím vším, co je vevnitř a co jeme uvedli k varu. 10 minut, vypnout a zamíchat a 10 minut nechat dojít ve vypnuté troubě. Bezva rizoto + misku se salátem. Fajn oběd.
Asi jedině do omáčky, např. zadělávané kuře s květákem, kuře na paprice, tím maso trochu zvláční, záleží také na vysušonosti masa(kuřete). Někdy nepomůže vůbec nic a bude to, jako podešev stále.
Vysušené maso je nedobré !
Přště dopékejte na pomalý stupeň,cca na 160st.c.
Ono chytí krásně barvičku,jenom se nebojte,že je to na málo.
Všechno chce svůj čas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.