Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zvlhnutím

Od: mm* odpovědí: 8 změna:
Ahoj tohle je dost choulostivé téma ale mám jeden podle mě dost velký problém.. kdyz jsem s přítelem poprvé zkusila "ruční" práce v posteli tak jsem ani za nic nemohla zvlhnout. Je to dost trapné.. šíleně moc mě vzrušuje a toužím po něm ale zkrátka nejsem vlhká. Netuším proč.. je mi 16 a lubrikant používat nechci kvůli přítele.. jsem si jista že by ho to nevzrušilo.. to tema jsem i nadhodila tak to vím
A ke gynekologovi ještě nechodím aneb mamka neví že jsem s něčím takovým začala
Nevíte kde by mohl byt tedy problém?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

4x

Máte problém?

Uvědomte si, že jste na začátku pohlavního života a Vaše pipka se všechno musí teprve naučit.

Čím déle budete pohlavně žít, tím lepší to bude.

Jsou to vlastně reflexy.

Pavlovovi psi začali také slintat až když se po nějaké době naučili, že po zvonění přijde pamlsek. To samé je s Vámi.

Je divné, že řešíte kluzkost a neřešíte kontrolní vyšetření u lékaře, kam má dojít každá slečna před začátkem pohlavního života. Při té příležitosti by se měla slečna s lékařem domluvit, jaká antikoncepce bude pro ni vhodná. U hormonální antikoncepce je potřeba, aby u toho byla matka, je zde nějaké riziko, sice méně časté, ale o to rizikovější, tedy, aby matka referovala o Vašem zdravotním stavu.

Jinak ten lubrikant si kupte, použijete ho opravdu jen maličko, je bez vůně a nepoznáte to ani jeden, ani druhý. Přece se nenecháte rozedrat a nechat si udělat malé oděrky, ze kterých může být větší průšvih?

To, že nejste ještě dost vzrušená a vlhká může značit také to, že nejste ještě připravena vést pohlavní život, že jste to uspěchali. Pohlavní orgány se teprve připravují a dozrávají. Jenom ta chuť na sex se jaksi přeběhla, že!.

Protože jste na začátku sexuálního života, jste nezkušení a řešíte malé věci a velké neřešíte. Malým věcem přikládáte zbytečně velkou důležitost a velké zcela opomíjíte. Matka se o Vás bojí, možná to pochopíte později, až budete mít sama dítě.

doplněno 13.06.18 21:13:

S tou krví - jedná se o embolii a trombózu. V některých rodinách, kde se na to trpí /dědičné/ je potřeba udělat testy, hlavně na leidenskou mutaci a podobně. V tom případě se hormonální A. nesmí.

Nemám dcery, tak jsem to nemusela neřešit a moc o tom nevím, jenom z doslechu.

hodnocení

0x

@mm - Nevíte kde by mohl byt tedy problém?

Skoro bych řekla, že ve vašem věku a možná i jistém "nezvyku".

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná je krátká "předmasážní" příprava a to vzrušení nemá takovou sílu. Při masturbaci je také sucho nebo si umíte vlhko udělat? Zdravím!

doplněno 13.06.18 20:43:

mm - tak si dojděte za tím gynekologem. Ten uvidí to, co já od klávesnice nevidím a je na to vystudovaný.

mm*
hodnocení

Sama na sebe nemám tak nějak účinek nebo jak to říct.. zkrátka je mi divné když má na mě takový "šílený" účinek a já nezvlhnu.. přitom mi je vše příjemné

hodnocení

0x
Problém bude na 90% v psychice. To že tě to vzrušuje neznamená že v se toho ve skrytu duše nebojíš a mozek se jaksi přiklonil variantě - že když se toho bojíš tak asi nic nebude. U některých holek to končí až problémem zvaným odborně vaginismus. I když chtějí tak se sevřou že pak k ničemu ani dojít nemůže. Každopádně pouštět se do experimentů bez nějaké antikoncepce není dobrá varianta takže tě návštěva na gyndě stejně čeká.

hodnocení

0x

Zdravím. O návštěvě gynekologa mamka vědět nemusí. Tam si můžete zajít sama a měla byste to udělat! Nejen proto, že chcete zahájit sexuální život. Ale hlavně proto, že gynekolog Vás vyšetří zda je vše v pořádku a určitě poradí i s tímto problémem.

doplněno 13.06.18 20:54:

Ano, doprovod rodiče nepotřebujete a co si s lékařem povíte, zůstane jen mezi vámi.

mm*
hodnocení

Zkrátka tam jen přijdu sama a o ničem se nedozví? Přijde mi to zvláštní ji o tom i neříct jen si myslím že by hodně "pyskovala" a bůh ví co ještě kdyby to věděla
ila*

Proč by jste tam nemohla jít sama,je vám 16. A čím dřív,tím líp. Mámě zrovna takovou věc vůbec nemusíte říkat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]