Ahoj, Uz par let mam menstruaci pravidelnou jako hodinky po 30 dnech. Vcera se ale objevila uz v patnacty den, neni to jen ovupacni spineni, pocitovala jsem i predmenstruacni priznaky (citlivost prsou, lehce nafoukle bricho apod. ) posledni menstruaci jsem mela presnou, jen mi prisla o neco kratsi nez obvykle. Ze by mi menses prisla driv, navic o tolik se mi stalo poprve. Stalo se nekomu neco podobneho a pak se to vratilo do normalu? Nebo ne? Cim by to mohlo byt? Jsem ted po zkouskovem. Mohl na to tedy mit vliv napriklad vetsi stres ve skole?
Ahoj. Stres sehrává v našem životě vůbec tu nejdůležitější roli,ačkoliv si to málo kdo z nás uvědomuje. Ano,má samozřejmě vliv i na menzes. --- Na každý pád,abyste něco nezanedbala, navštivte svého gynekologa. Pro klid v duši,aby se něco nezanedbalo. --- Stalo se mi to samé poměrně nedávno. Měla jsem obrovské stresy a hle, objevila se krev i když by neměla. Krvácela jsem cca deset dní,což je také nadprůměr. Lékař řekl,že je vše v pořádku a ta krev,že je od stresu. Prý se musím více šetřit !
Ženské tělo není přesně seřízený stroj. Hladinu hormonů ovlivní kdeco - stres, teplota, já jsem se jednou strašně naštvala na švagrovou, protože ve snaze vypadat před svou matkou dobře jí o mně cosi nalhala. Byla jsem fakt hodně vzteklá - a spustila se mi menstruace o 10 dní dřív. Až se Vám to stane v životě častěji, poznáte lépe signály svého těla a důvody, proč to tak je, a nebudete se zbytečně znepokojovat.
liska5
Poznámka : Menses přišly. To je množné číslo - ty menses /měsíčky/. Jinak se to občas stane, ale měl by to vědět váš gynekolog.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.