Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní červená mletá paprika

Od: kepler* odpovědí: 6 změna:

Dá se někde sehnat? Csemege, lahůdková. Kvalitní maďarská lahůdková paprika se vyznačuje plnou, opravdu paprikovou chutí a je nesrovnatelná s červeným práškem, který se prodává u nás. Také maďarská pálivá (csípős). Budu vděčný i za doporučení, které se té maďarské paprice aspoň trochu blíží, díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

2x

Snad si tady vebereš. Nemají ji v každém kamenném obchodě, ale na eshopech je paprik spousta.

dekateryby
hodnocení

2x

Papriku používám často a nejčastěji kupuji v Lidlu 100g balení, které má asi nejlepší poměr výkon-cena. Bacha na menší balení, to nestojí za nic.

Zkoušel jsem i různou ve specializovaných obchodech, ale je to docela loterie. Občas propadák za mnohonásobně vyšší cenu než v Lidlu, někdy příjemně překvapí. Takže tam jí kupuji pouze několikrát v roce.

doplněno 11.06.18 21:10:

Lidl má pouze dvě 100g balení. A to lahůdkovou a pálivou. Obě jsou dobré. Nekupovat 30g balení!

kepler*
hodnocení

Vzkouším ten Lidl, když už ho mám ve městě. Ještě tak vědět značku.

hodnocení

2x
Maďarská paprika má parametry ASTA 160. Kupuji 180 nebo dokonce 200.
Žlutá/oranžová paprika co se běžně prodává jako levné koření je cca 100.
Kupuji přes eshopy, kde deklaruji právě ASTA. To je jediná záruka.
Ale i v normálním obchodu jde koupit maďarská po 50/100g.

hodnocení

2x

Já nakupuji v e-shopu a tady mají poštu zásilkovnou za 60,-Kč:

madarske-delikatesy.cz/...

hodnocení

0x
Na eshopu. Jedině tam kupuji koření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]