Nejste přihlášen/a.
nejlépe dotaz pro ty, kteří objednávali přes net. Jestli by někdo nenapsal odkaz, jaký koupit pro syna, 2 roky. Chci tam zakládat fotky, desky nechci papírové, aby to vydrželo. S čím jste spokojení? Já právě mám s papír. deskama a už je to poškozené, rohy otrhané. A měla jsem ho klasicky na růžky a nevyhovuje nám to. Děkuji.
Odkaz neporadím,fotoalba kupuju v prodejně...jen přidám zkušenost.
Používám fotoalba se samolepící folii.Na stránku se vejdou 2-3 fotky,můžete je vložit dle libosti,rovně,šikmo,přidat popisky,fotky můžou mít různé velikosti atd. takže je hodně variabilní.Je na spirále,takže se stránky můžou i vytáhnout a můžete si udělat i svůj šanon...třeba děti mají plno fotek,tak jim udělám jeden velký šanon,ať nemají "milion"albumů.
Některé alba mám i deset let a folie krásně drží,neodlupuje se,nežloutne,fotky jsou chráněné.Samozřejmě není dobré fotky přehazovat každý měsíc,potom už tolik nelepí,ale někeré jsem"překopávala vícekrát a pořád drží fajn.Tyhle alba prodávají i Vietnamci nebo "levné obchody",ale tam rozhodně nekupujte,folie špatně lepí,trhá se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.