Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
V dohledné době bych chtěl vyzkoušet depilaci hrudníku voskem, jenže nevím, do čeho zainvestovat, holit si ho nechci, chtěl bych ho vydepilovat, ať to nějakou dobu vydrží. Nevíte o nějakém vosku, který se dá snadně natřít, zaschne a následně se strhne i s nežádoucím ochlupením?
Nebo byste mi raději doporučili zajít k odborníkům, kde se tím zabývají? Problém je ten, že konkrétně v Brně jsem depilaci hrudníku pro muže nenašel..
Představoval bych si to asi nějak tak, jak je to tady na videu
Bohužel jsem jednou už do depilačního vosku zainvestoval a ten byl absolutně k ničemu, nezaschl, nedal se strhnout (ani s depilačními pásky), katastrofa... a tak se chci zeptat, máte nějaké zkušenosti, rady, cokoliv co by mi pomohlo? Děkuji mnohokrát
- to je zajímavá móda dnes - mně připadají chlupatí muži naopak sexy - holt každej máme nějakou úchylku !
Ahoj, mám zkušenosti s depilací voskem na stehnech, a chodím do salónu, byla jsem i v Brně. Nechvám to na odborních, protože doma to nikdy tak nestrhnete, rychle a dokonale svépomocí. A v Brně by neměl být problém sehnat nebo se domluvit s nějakou paní, co depiluje, aby vzala hrudník, když tak předám kontakt na tu, ke které chodím já.
Děkuji mnohokrát za smyslupnou odpověď,
Za kontakt budu určitě moc rád, můžete mi ho napsat na email, prosím?
vix04@seznam.cz
Pošlu vám to na e-mail, ta paní je opravdu příjemná, a bere poměrně rychle, já to potřebovala na rychlo, a vzala mě. Sice má na stránkách uvedené třeba depilace celých nohou, ale po domluvě jsem platila jen za ty stehna. Super přístup. Myslím, že s ní nebude problém se domluvit i na tom hrudníku. Ceny má na Brno podle mě přiměřené.
Oj, joj, to i ty bradavky?
Já jsem našla během pěti minut www.orientalni-de/... kde má paní Kachlíková depilaci pro ženy i muže a dál jsem nehledala.
Nevím jak jste hledal. Většina salónů depiluje i muže, jenom to nemají třeba na stránkách vyobrazené.
Je to drahá záležitost a bolestivá.
Každý jsme nějaký. Již před 40 lety asi v 8. třídě říkali jednomu našemu spolužáku ,,samec,, no asi víte proč, byl vyspělý i porostlý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.