Dobrý den.. mám takový dotaz.. je mi teď čerstvě 16 let a začala jsem být "sexuálně aktivní" sex jsem teda neměla ale takové ty hrátky v posteli a orální sex ano.. a jde o to že po tom co jsem spolkla přítelovo sperma (jinak vždy skončilo jinde) jsem měla jakési křeče (někde ve spodní části břicha) a na další den průjem Je to vůbec možné? Jinak jsem četla že podle toho jestli kouří/pije a tak jetsli to na mě nemá vliv když jsem nekuřačka Předem děkuji za odpověď a doufám že nikoho nepohorším
Rozbory prokázaly, že jde jen o vodu, minerály (sodík, draslík, vápník, hořčík), další prvky (zinek, měď), cukry (glukóza, fruktóza), citrónovou kyselinu, aminokyseliny, bílkoviny, hormony, ale i bílé krvinky. Může jít tedy i o alergii na některou ze složek, nebo psychický blok. Také hygiena je velmi důležitá.
ell
Já bych alergik být neměla( o žádné alergii u mě nevím).. ale nikdy nevíš že? Třeba mi to jen poprvé nesedlo na žaludek. Jinak myslím že hygiena nechybí a jak myslíte psychický blok?
ell, začala jsi být sexuálně aktivní, dobrá. Ale co myslíš, že je to, co jste v posteli dělali? Tohle je přece sex. Není to koitus, soulož, ale sex to rozhodně je. Do slova sex patří mnoho činností, nejen koitus.
vilik*
Já měl sex už od patnácti, teda aspoň napsaný v občance. Vy to tam máte napsané určitě taky. V zásadě ukazuju pohlaví při každém zastavení příslušným orgánem. Tedy taky jen napsané v občance. Ale jestli to nějak řeší její problém, nebo to, co vy jste napsala, netuším.
Nechápu jak něco tak dobrého může vyvolat žaludeční potíže či hoňku. Jedla jsi někdy kaviár?
Konkubina z Moravy
ell
No možná to někomu nechutné přijít může ale mě samotné to chutná.. takže sama nechápu jestli se mi opravdu udělalo zle z toho
gabca56
Můj první muž mne do orálu nutil a neudržel, pouštěl a mě se chtělo zvracet. Sice Hermelín jím, ale sperma nesmím ani cítit. A to mi zůstalo. Jo a kaviár taky nemusím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.