Nejste přihlášen/a.
Je to vůbec možné? Jinak jsem četla že podle toho jestli kouří/pije a tak jetsli to na mě nemá vliv když jsem nekuřačka
Předem děkuji za odpověď a doufám že nikoho nepohorším
0x
Rozbory prokázaly, že jde jen o vodu, minerály (sodík, draslík, vápník, hořčík), další prvky (zinek, měď), cukry (glukóza, fruktóza), citrónovou kyselinu, aminokyseliny, bílkoviny, hormony, ale i bílé krvinky. Může jít tedy i o alergii na některou ze složek, nebo psychický blok. Také hygiena je velmi důležitá.
0x
ell, začala jsi být sexuálně aktivní, dobrá. Ale co myslíš, že je to, co jste v posteli dělali? Tohle je přece sex. Není to koitus, soulož, ale sex to rozhodně je. Do slova sex patří mnoho činností, nejen koitus. ![]()
0x
Nechápu jak něco tak dobrého může vyvolat žaludeční potíže či hoňku. Jedla jsi někdy kaviár?
Konkubina z Moravy
0x
O tom jsem nikdy neslyšela a ani jsem se s tím nesetkala. Pochybuji, že by průjem mělo na svědomí polykání spermatu?
A je Vám polykání příjemné? Neděláte to jen kvůli příteli? Spíš bych tipovala na nějaký psychický blok, který následně průjem vyvolá.
Ale bolení břicha a průjem může být z čehokoliv a s polykáním vůbec nemusí souviset.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.