Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolknutí sperma-průjem?

Od: ell odpovědí: 14 změna:
Dobrý den.. mám takový dotaz.. je mi teď čerstvě 16 let a začala jsem být "sexuálně aktivní" sex jsem teda neměla ale takové ty hrátky v posteli a orální sex ano.. a jde o to že po tom co jsem spolkla přítelovo sperma (jinak vždy skončilo jinde) jsem měla jakési křeče (někde ve spodní části břicha) a na další den průjem
Je to vůbec možné? Jinak jsem četla že podle toho jestli kouří/pije a tak jetsli to na mě nemá vliv když jsem nekuřačka
Předem děkuji za odpověď a doufám že nikoho nepohorším

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

2x

No, to je třeba před orálním stykem, aby si partner po análním styku omyl penis!

an*
05.06.18 11:02

*palec*

hodnocení

0x

Přítelkyně si sice občas pár hodin po spolknutí stěžuje na bolení břicha, ale průjem z toho teda zatím neměla.

hodnocení

0x

Rozbory prokázaly, že jde jen o vodu, minerály (sodík, draslík, vápník, hořčík), další prvky (zinek, měď), cukry (glukóza, fruktóza), citrónovou kyselinu, aminokyseliny, bílkoviny, hormony, ale i bílé krvinky. Může jít tedy i o alergii na některou ze složek, nebo psychický blok. Také hygiena je velmi důležitá.

ell
hodnocení

Já bych alergik být neměla( o žádné alergii u mě nevím).. ale nikdy nevíš že? Třeba mi to jen poprvé nesedlo na žaludek. Jinak myslím že hygiena nechybí a jak myslíte psychický blok?

No jsou ženy, co by to nepolkly ani za nic a třeba je partner přece jen ukecá...a je problém.

hodnocení

0x

ell, začala jsi být sexuálně aktivní, dobrá. Ale co myslíš, že je to, co jste v posteli dělali? Tohle je přece sex. Není to koitus, soulož, ale sex to rozhodně je. Do slova sex patří mnoho činností, nejen koitus. ;)

vilik*
Já měl sex už od patnácti, teda aspoň napsaný v občance.
Vy to tam máte napsané určitě taky.
V zásadě ukazuju pohlaví při každém zastavení příslušným orgánem. Tedy taky jen napsané v občance.
Ale jestli to nějak řeší její problém, nebo to, co vy jste napsala, netuším.

konkubinazmor
hodnocení

0x

Nechápu jak něco tak dobrého může vyvolat žaludeční potíže či hoňku. Jedla jsi někdy kaviár?

Konkubina z Moravy

ell
hodnocení

No možná to někomu nechutné přijít může ale mě samotné to chutná.. takže sama nechápu jestli se mi opravdu udělalo zle z toho
gabca56

Můj první muž mne do orálu nutil a neudržel, pouštěl a mě se chtělo zvracet. Sice Hermelín jím, ale sperma nesmím ani cítit. A to mi zůstalo. Jo a kaviár taky nemusím ;)

hodnocení

0x
Já si myslim, že to bylo z něčeho jiného. Tohle slyším poprvé.

hodnocení

0x

O tom jsem nikdy neslyšela a ani jsem se s tím nesetkala. Pochybuji, že by průjem mělo na svědomí polykání spermatu?

A je Vám polykání příjemné? Neděláte to jen kvůli příteli? Spíš bych tipovala na nějaký psychický blok, který následně průjem vyvolá.

Ale bolení břicha a průjem může být z čehokoliv a s polykáním vůbec nemusí souviset.

shepherd
hodnocení

0x
To je jasný, otěhotněla jsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]