Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak snizit vahu bez moznosti pohybu

Od: katharina* odpovědí: 8 změna:

Ahojda, prosím o radu. Začala jsem s přítelem jezdit kamionem a jezdime ve dvojposadce. Nase turnusy jsou 4-6 tydenní a pak nasleduje tyden volna doma. Jde o to, že za 4 měsíce jsem přibrala asi 5 kilo. Jasne, není to mnoho, ale moc bych si prala vahu snizit a nadale udrzet bez pojídaní prašků na hubnutí. Je to tezke, pac nemáme temer zadny pohyb. Necitim se dobre a jsem stale unavená. Asi je to dan za tohle povolani, ale prosím, víte o nejakem jidelnicku, diky kteremu bych zhubla i bez zvyšené fyz. aktivity, napište. děkuji všem a mejte se good.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lionka*
hodnocení

5x

Zdravím,

na Váš problém existuje jedna velmi jednoduchá nerovnice: výdej energie > příjem energie. Tudíž pokud nemáte žádný pohyb, musíte mít opravdu nízký kalorický příjem, což je dost nepříjemné. Zařaďte víc zeleniny, občas nějaké ovoce, ale to obsahuje dost cukru, vhodný je ananas a samozřejmě hodně pít. Měla byste mít vyvážený příjem cukrů, tuků i bílkovin. Obávám se ale, že ten pohyb je dost důležitý, měla byste si na to najít alespoň trochu času v týdnu, kdy jste doma. Úpravou stravy sice zhubnete, ale výsledky nebudou tak dobré, jako když cvičíte. Tělo bude ochablé a to taky nevypadá dobře.

gomanek*
hodnocení

4x

No bez pohybu, to nebude nikdy ideální .. protože pohyb, to je základ pro všechno :)

Ale zkus si přečíst například tento článek o potravinách, které ti můžou pomoci snížit váhu. Třeba Ti něco z toho zachutná a pomůže ;)

alf*
hodnocení

3x

Zákon zachování energie je jeden ze základních a nejčastěji používaných fyzikálních zákonů.

Jezdit kamionem to znamená strava - bagetka u pumpy, gulášek u vyhlášené hospody, kola, sprite, že? Jak odkázal @gomanek jedině se místo toho plnit zeleninou. Nebo knedl a pak půl hodiny utíkat za kamionem.

hodnocení

3x

Upřimnou soustrast!*bzum* Ta zelenina bude bez pohybu ve střevech dělat plynovou neplechu. *uspech*

p.s. Žít na pokraji vyhladovění, žádná sranda.

detlef

No, ale zase není nad pořádné prdnutí! Já prdím i z vody...

katharina*
hodnocení

Děkuji za Vaše reakce. Pravda, nebude to jednoduche. Stravuji se cekem zdrave a sve stravovací navyky jsem prevedla i na cesty. Ale vzdy se nepoštěstí zastsvit u marketu a nakoupit zeleninu, ovoce. Jen o ní živa nejsem, ale nedílnou součástí mé potravy jest. Alfe, jezdit kamionem nutně neznamená doprávat si do žaludku totéž, co nejakej pupkatej, upocenej trucker v autohofu :) viz ten gulas, bagety apod. To jde uplne mimo me a presto, fakt jak není pohyb je to v pr...Ted s příchodem teplého počasí to bude lepší, volné chvilky vyplním třeba běhěm a nebo svižnou procházkou. Jěšte jednou díky a když Vás něco napadne, napište. pa

malvinka*

Nedávno byl v TV Markýza pořad o kompletním meníčku s názvem HUBNEME ZA TÝDEN strava vyvážená, chutná a měla jsem možnost recenze od strávníků. Všem chutnalo pocit hladu se nedostavoval.Denní hodnota snídaně, oběda a večeře 657 kcal a je možno do 1000 si dopřát bílý jogurt, zeleninku a ovoce.

hablina*
hodnocení

0x

Bez pohybu to nepůjde, je fajn, že jíte zdravě, zkuste ten volný týden věnovat pohybu - i svižnější chůze postačí, nemusíte se nutně trápit v posilovně, stačí pěší výlet nebo vyjížďka na kole.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]