Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit dobrou ústřicovou omáčku

Od: fatalwir® odpovědí: 3 změna:
Zdravím, před nějakou dobou jsem si v Brně na vietnamské tržnici koupil jakousi ústřicovou omáčku neznámé thajské značky. Ta byla docela dobrá, bohužel už mi došla. Pokusil jsem se koupit si další v Tescu, bohužel ta má konzistenci úplně divnou a má neblahý vliv na můj trávicí systém. Nevěděl by někdo kde bych mohl nějakou dobrou koupit? Bohužel přes léto teď v Brně nejsem, abych si skočil pro tu samou. Díky za tipy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

4x

DOBROU ústřicovou omáčku koupíš jedině u Číňanů nebo Vietnamců. Takže SAPA, nebo pro mimopražské nějaká večerka. Ale koupit dobrou ústřicovou omáčku v Tescu je stejně pravděpodobné, jako si koupit v supermarketu kvalitní kolo...

marttinna
hodnocení

2x

já ústřic.omáčku,česněk v tom jejich oleji a sojovku na syrové zprac. +na vaření kupuji jedině u Vietnamců na stánku kde prodávají ty jejich nudle a závitky. Kolín,sídliště-jezevčík.Také tam mají jejich orig. nudle které se nevaří,ale na noc namáčí

a dělám z nich to jejich jídlo-mňam

hodnocení

2x

Také ji mám ráda a i Vietnamci mají několik druhů ústřicové omáčky. Ale všechny ty originály jsou dobré. V Tescu, nebo jinde, bych nekupovala nikdy. Ani sojovku ne. Já si také jezdím do Prahy 3x do roka do jejich tržnice pro zásoby. Tak doporučuji počkat, až budete mít možnost dojet a koupit přímo u nich. A pozor. Dneska i Vietnamci prodávají produkty, které nejsou od nich, ale vyrobené někde v Čechách, nebo v Polsku v licenci. A ty nejsou dobré. To je ten samý šmejd, co jste už koupila v Tescu a ještě ke všemu to mají dražší. U nás je Vietnamec, který měl dříve opravdu pouze jejich originální produkty. Ale přizpůsobil se "České chuti" a všechno má od Vitany a jiných výrobců. jednou mi došel sezamový olej, tak jsem šla k němu a čuměl na mne co to po něm chci. Tak jsem se vrátila s lahví a on pravil: "já tohle nebrat, to moc drahý a nikdo nekupovat" a nabízel mi slunečnicový...*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]