Nejste přihlášen/a.
Také ji mám ráda a i Vietnamci mají několik druhů ústřicové omáčky. Ale všechny ty originály jsou dobré. V Tescu, nebo jinde, bych nekupovala nikdy. Ani sojovku ne. Já si také jezdím do Prahy 3x do roka do jejich tržnice pro zásoby. Tak doporučuji počkat, až budete mít možnost dojet a koupit přímo u nich. A pozor. Dneska i Vietnamci prodávají produkty, které nejsou od nich, ale vyrobené někde v Čechách, nebo v Polsku v licenci. A ty nejsou dobré. To je ten samý šmejd, co jste už koupila v Tescu a ještě ke všemu to mají dražší. U nás je Vietnamec, který měl dříve opravdu pouze jejich originální produkty. Ale přizpůsobil se "České chuti" a všechno má od Vitany a jiných výrobců. jednou mi došel sezamový olej, tak jsem šla k němu a čuměl na mne co to po něm chci. Tak jsem se vrátila s lahví a on pravil: "já tohle nebrat, to moc drahý a nikdo nekupovat" a nabízel mi slunečnicový...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.