Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opalovací máslo

Od: babajaga® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

dcera s rodinou jede v srpnu do Bulharska. Protože je modrooká blondýnka, bude mít asi trochu problémy se sluníčkem. I když jej snáší dobře. Na Slevomatu jsem našla v nabídce

Opalovací máslo ALOHA s kokosovým olejem, od firmy VIVACO, 200ml, nabízeno se 3 různými ochrannými faktory /15, 20, 25/. Chrání a hydratuje pokožku, stimuluje její zhnědnutí. Voděodolné.

Slevomat vychválí všechno, přesto bych to ráda ale dceři na dovolenou koupila. Proto mě zajímá, zda toto opalovací máslo někdo z vás používal a jaké s tím měl zkušenosti, zda to bylo dobré, nebo na nic. Recenze tam nejsou žádné, je to asi nějaká novinka. Děkuji - Jaga.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zkušenost s tímto výrobkem nemám, ale držel bych se známých, osvědčených výrobků. Experiment na dovolené není to pravé. Pokud se snadno spálí, tak faktor 25 není taky nic moc.

hodnocení

6x

Hledala jsem nějaké informace o firmě Vivaco. Pár recenzí jsem našla. Jsou jen pár dní, nebo dokonce jen pár hodin staré. Vesměs velmi pochvalné. Až se vtírá myšlenka, že si je při rozjezdu firmy napsali sami zaměstnanci. Nic proti tomu, každý nějak začíná. Ale souhlasím s první odpovědí, že experimentovat s opalovacím krémem u moře není nejvhodnější. Nejprve bych vyzkoušela běžné tělové mléko, krém na ruce a podobné výrobky.

nevim*

No já vidím 2 917 hodnocení, to by bylo hodně zaměstnanců :-D Průměr ★ 4,6/5

nevim*

PS kdyz na hodnocení kliknete uvidíte všechna hodnocení firmy, nebo si můzete vybrat jen hodnocení konkrétního produktu - opalovací másla mají 114x5★, 22x4★, 10x3★ slevomat píše ze hodnocení mohou být jen od platících zákazníků kteří produkt zakoupili. Jestli se to falšuje nebo jestli stačí k moři nevím, i kdyz tam někdo píše ze jo - jsou tam i slovní hodnocení. Jo a jsou tam hodnocení od roku 2015 tak jaképak pár dnů nebo hodin..

an*
hodnocení

3x

K moři určitě faktor 50. Nespálí se a bude krásně hnědá. Faktor 25 je vhodný nejvýše na koupaliště v ČR.

iz*
hodnocení

2x

Opalovací máslo neznám, ale stejně jako ostatní bych k moři radila vyšší ochranný faktor a určitě bych na dovolené neexperimentovala s neznámým přípravkem. Dcera by mohla část dovolené protrpět. To mi přijde jako zbytečné riziko.

sebod*
hodnocení

2x

Já sluíčko miluji *ua*, ale mám na něj alergii *plac*. Pomáhá mi Daylong -opalovací krém. K moři aspoň 50. Sice potom mezi opálenými vypadám jako bílá vrána *smich*, ale nikdy mě nezklamal a já neměla díky alergii nebo spáleninám pokaženou dovolenou.

didoyd
hodnocení

0x

25 je dost na hraně, já kupuju min. 30 + pořádnou tubu panthenolu (alespoň 10%).

id
hodnocení

0x

Také mám alergii na sluníčko, ale moře nevzdávám.Dříve jsem se mazala opalovákem 50+, tísícovku utratila za opalováky a vypadala jak syrovátka. Poslední dva roky kupuji 25 + až 30 + za poloviční cenu padesátky. Již další krémy nekupuji, ale po opalování používám kokosový olej ( je to konzistence ztuženého tuku). Vyzkoušela jsem jich dost a nakonec jsem skončila u nejlevnějšího 1000 ml za stovku. Je bez aroma, bez chuti, bez zápachu. Používám jej nejen na promazání celého těla, ale i v teplé a studené kuchyni. Mrkněte na - Laureta Kokosový olej 1000ml

hodnocení

0x

Tuhle značku neznám, ale vloni jsem koupila v Benu do Egypta níže uvedené, bylo skvělé, letos si ho beru znovu.

SUN opalovací máslo OF25 s arganovým olejem 200ml

hodnocení

Máte všichni pravdu. I když jsem to myslela dobře, nebudu z dcery dělat pokusného králíka. Jistě má něco osvědčeného, co si vezme s sebou. A pokud se v cizině něco nepříjemného přihodí, i když je to jen třeba to obyčejné spálení se, je to daleko horší, než doma.

Ale uvažuji, že si to máslo koupím pro sebe a otestuji ho na Sázavě u splavu. Abych věděla, co je to za zázrak. Opaluji se /byť modrooká a šedivá, dřív světlehnědá/ velice snadno a už teď jsem ze zahrádky docela dobře "chycená". Ještě trochu a můžu směle vyrazit na ÚP pro dávky, úspěch bude jistý. Tak mi to snad neublíží. Zvolím asi prostřední OF.

Děkuji za vaše názory, přeji pěknou dovolenou a hodně sluníčka všem. *slunce* U mě to léto nezačíná nejlépe, v tomto týdnu mám před sebou dvě účasti na posledním rozloučení z mého blízkého rodinného okruhu. Jaga.

marga

I citlivá pokožka může použít alternativu bez chemických filtrů. Takovou alternativu poskytují přírodní rostlinná másla, např. bambucké, kakaové apod. Já používám od LULALU.cz bambucké máslo De Soleil s karotenovým olejem má přírodní SPF až 40. Zanechá perfektní barvu a používá se i po opalování. Samozřejmostí e vynechat polední slunce. Používám ho již páté léto a bez spálení.

darsi
hodnocení

0x

opalovací máslo Aloha jsem vyzkoušela a jsem s ním velmi spokojená. Sice jsem už byla mírně opálená, takže nevím jak funguje na zcela neopálenou pokožku, ale po aplikaci zmíněného másla jsem krásně zhnědla bez jakéhokoliv spálení. Příští rok si hu orčitě opět pořídím. A opravdu nejsem zaměstnanec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]