Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dcera s rodinou jede v srpnu do Bulharska. Protože je modrooká blondýnka, bude mít asi trochu problémy se sluníčkem. I když jej snáší dobře. Na Slevomatu jsem našla v nabídce
Opalovací máslo ALOHA s kokosovým olejem, od firmy VIVACO, 200ml, nabízeno se 3 různými ochrannými faktory /15, 20, 25/. Chrání a hydratuje pokožku, stimuluje její zhnědnutí. Voděodolné.
Slevomat vychválí všechno, přesto bych to ráda ale dceři na dovolenou koupila. Proto mě zajímá, zda toto opalovací máslo někdo z vás používal a jaké s tím měl zkušenosti, zda to bylo dobré, nebo na nic. Recenze tam nejsou žádné, je to asi nějaká novinka. Děkuji - Jaga.
Hledala jsem nějaké informace o firmě Vivaco. Pár recenzí jsem našla. Jsou jen pár dní, nebo dokonce jen pár hodin staré. Vesměs velmi pochvalné. Až se vtírá myšlenka, že si je při rozjezdu firmy napsali sami zaměstnanci. Nic proti tomu, každý nějak začíná. Ale souhlasím s první odpovědí, že experimentovat s opalovacím krémem u moře není nejvhodnější. Nejprve bych vyzkoušela běžné tělové mléko, krém na ruce a podobné výrobky.
PS kdyz na hodnocení kliknete uvidíte všechna hodnocení firmy, nebo si můzete vybrat jen hodnocení konkrétního produktu - opalovací másla mají 114x5★, 22x4★, 10x3★ slevomat píše ze hodnocení mohou být jen od platících zákazníků kteří produkt zakoupili. Jestli se to falšuje nebo jestli stačí k moři nevím, i kdyz tam někdo píše ze jo - jsou tam i slovní hodnocení. Jo a jsou tam hodnocení od roku 2015 tak jaképak pár dnů nebo hodin..
Také mám alergii na sluníčko, ale moře nevzdávám.Dříve jsem se mazala opalovákem 50+, tísícovku utratila za opalováky a vypadala jak syrovátka. Poslední dva roky kupuji 25 + až 30 + za poloviční cenu padesátky. Již další krémy nekupuji, ale po opalování používám kokosový olej ( je to konzistence ztuženého tuku). Vyzkoušela jsem jich dost a nakonec jsem skončila u nejlevnějšího 1000 ml za stovku. Je bez aroma, bez chuti, bez zápachu. Používám jej nejen na promazání celého těla, ale i v teplé a studené kuchyni. Mrkněte na - Laureta Kokosový olej 1000ml
Máte všichni pravdu. I když jsem to myslela dobře, nebudu z dcery dělat pokusného králíka. Jistě má něco osvědčeného, co si vezme s sebou. A pokud se v cizině něco nepříjemného přihodí, i když je to jen třeba to obyčejné spálení se, je to daleko horší, než doma.
Ale uvažuji, že si to máslo koupím pro sebe a otestuji ho na Sázavě u splavu. Abych věděla, co je to za zázrak. Opaluji se /byť modrooká a šedivá, dřív světlehnědá/ velice snadno a už teď jsem ze zahrádky docela dobře "chycená". Ještě trochu a můžu směle vyrazit na ÚP pro dávky, úspěch bude jistý. Tak mi to snad neublíží. Zvolím asi prostřední OF.
Děkuji za vaše názory, přeji pěknou dovolenou a hodně sluníčka všem. U mě to léto nezačíná nejlépe, v tomto týdnu mám před sebou dvě účasti na posledním rozloučení z mého blízkého rodinného okruhu. Jaga.
I citlivá pokožka může použít alternativu bez chemických filtrů. Takovou alternativu poskytují přírodní rostlinná másla, např. bambucké, kakaové apod. Já používám od LULALU.cz bambucké máslo De Soleil s karotenovým olejem má přírodní SPF až 40. Zanechá perfektní barvu a používá se i po opalování. Samozřejmostí e vynechat polední slunce. Používám ho již páté léto a bez spálení.
opalovací máslo Aloha jsem vyzkoušela a jsem s ním velmi spokojená. Sice jsem už byla mírně opálená, takže nevím jak funguje na zcela neopálenou pokožku, ale po aplikaci zmíněného másla jsem krásně zhnědla bez jakéhokoliv spálení. Příští rok si hu orčitě opět pořídím. A opravdu nejsem zaměstnanec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.