Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký anatomický polštář?

Od: jardav odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
chci si koupit anatomický polštář na spaní namísto obyčejného polštáře.
Jak vybírat? Zkoušel jsem měkký i tvrdý, oba se mi zdají dobré, jakého výrobce volit?
Spím především na boku.
Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, používám polštář od výrobce Dormeo a jsem spokojený (je příjemný při ležení na zádech i na boku a záda už nebolí). Zdravím!

proloznici.cz/...

hodnocení

2x

Koupili jsme si před lety polštáře Tempur. Nemůžu si je vynachválit - i po 6 letech jsou jak nové.

jardav
hodnocení

Dobrý den,
Tempur vychází kolem 2-3tisíc že?
Volit spíše tvrdší nebo měkký?
Dekuji

Koupili jsme polštáře Original (S 50x31x8/5). Je s ním spokojená hlavně má žena, která mívala problémy s krční páteří. Koupili jsme i matrace, neb já zas měl dlouhá léta problémy se zádama a Tempur jsme kupovali na doporučení lékaře. A i mě pomohl.

clovek*
hodnocení

0x

Hmm, všechno jsou umělé "srágory" (molitany). Tip na něco přírodního by nebylo?

pb®
Ale bylo. Spím na latexovém polštáři Alex od firmy Dřevočal. Byl drahý, ale na jiném polštáři se nevyspím, zvlášť na normálním, kdy výplň nedrží na svém místě, nepodpírá krční páteř, zato láme hlavu do nepřirozené polohy. Za poslední rok se mi 2x stalo, že jsem si svůj polštář nevzala do hotelu. Odměnou mi byla bezesná noc. Pak jsem si do podobného tvaru pod hlavu musela naskládat ručníky.

amo
hodnocení

0x

Nejdůležitější je materiál - paměťová pěna ! Již pár let používám polštáře z tohoto materiálu a problémy s krční páteří naprosto zmizely, zrovna tak alespoň vrchní matrace pokud ne celá -výborně pomáhá s bolavými zády a k pohodlí kvalitního spánku. Je to sice dražší záležitost, ake nešetřete na sobě a svém zdraví, vyplatí se to !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]