Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, používám polštář od výrobce Dormeo a jsem spokojený (je příjemný při ležení na zádech i na boku a záda už nebolí). Zdravím!
Koupili jsme si před lety polštáře Tempur. Nemůžu si je vynachválit - i po 6 letech jsou jak nové.
Koupili jsme polštáře Original (S 50x31x8/5). Je s ním spokojená hlavně má žena, která mívala problémy s krční páteří. Koupili jsme i matrace, neb já zas měl dlouhá léta problémy se zádama a Tempur jsme kupovali na doporučení lékaře. A i mě pomohl.
Nejdůležitější je materiál - paměťová pěna ! Již pár let používám polštáře z tohoto materiálu a problémy s krční páteří naprosto zmizely, zrovna tak alespoň vrchní matrace pokud ne celá -výborně pomáhá s bolavými zády a k pohodlí kvalitního spánku. Je to sice dražší záležitost, ake nešetřete na sobě a svém zdraví, vyplatí se to !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.