Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pul roku bez ms po Ha, jak spustit menstruaci

Od: petronela odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

prosím o rady..HA jsem brala od 16 let ..ted je mi 22 a 24.12. jsem HA vysadila ..prvni mesic jsem to dostala ..doktorka rikala ze prvni mesic po vysazeni to stale pusobi..ale od te doby nic a nevim proc nevim vubec co s tim mam delat

doktorka mi rikala ze sliznice nenateka a ve vajecnikach vajicka nake jsou ..tekutina 1ml

mate nekdo zkusenost s vysazeni HA a takhle dlouhe cekani na cyklus? za rok bych chtela mimi ale bojim se aby nam to pak slo kdyz sliznice nenateka to znamena ze asi ten sistem nefunguje ...zkousela jste nektera nechat si udelat hormonalni testy kolik mate hormonu v tele? bojim se abych pak nemela problem s otehotnenim

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

atakta5
hodnocení

3x
Mě úplně dostávají jak si holky berou HA jen kvůli ochraně ale informace si už nezjistí. Může klidně trvat půlroku než se cyklus znovu obnoví. Problém s otehotnenim může být též. Proto já od toho dala radsi ruce pryč a nemusím mít žádný starosti že jednou nebudu moc být matkou

iz*
hodnocení

1x

Toto musíte řešit s lékaři. Cizí zkušenosti Vám nepomohou, protože každá žena na HA i na její vysazení reaguje jinak. Podle mne nelze očekávat, že se po několikaletém »bezdůvodném« užívání umělých hormonů všechno srovná za pár týdnů či měsíců.

U Vás navíc mohou být několikaleté neřešené problémy, které se nemohly projevit, protože je HA "překryla".

Doporučila bych konzultaci u dalšího lékaře (já bych k lékařce, která byla schopna nasadit HA šestnáctileté dívce, u níž pravděpodobně ještě nebyl cyklus úplně "v normě", neměla důvěru).

Poznámka: První měsíc po vysazení HA nešlo o menstruaci, protože přirozený menstruační cyklus byl po celou dobu užívání HA nahrazen pseudomenstruací.

kles
hodnocení

0x

Dobrý den,
měla jsem to samé. Půl roku nic (ale já mám do toho hypofunkci štítné žlázy), tu si taky nechte zkontrolovat. Začala jsem pít kontryhelový čaj z lékarny, a po měsíci šup, a menstruace byla tu :)
K.

liska5
hodnocení

0x

Znovu ke gynekoložce! Rostlinné bioinformační kapky Gynex upravují cyklus a berou se při problémech s otěhotněním. Existuje dokonce pojem gynexové děti. Najděte si poradnu Energy. Pokud jste hodně štíhlá, tak je dobré přibrat. Ženské hormony potřebují tělesný tuk.

petronela
hodnocení

0x
Moc dekuji ..
Kontryhelovy caj a ty kapky jsem si dnes koupila pani mi radila 4 kapky 3x denne
K doktorce jsem objednana az na 25.6. Drive to neslo
Zitra si zaridim testy na stitnou zlazu ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]