Ahoh všem,mam problém který me trápí již delsi dobu. Delam výkonnostně atletiku,mam řekla bych hodne vysportovovanou postavu,velka stehna,která se pri pohybu(hlavne tréninku)jeste zdvojnasobi a drou se o sebe...je to hodne nepříjemné bolí to,nasledne se udelaji krvave stopy,druhý den a vlastne i dalsi dny to citim,trva dlouho nez se to vyleci...presouva se to i do osobního zivota,nemohu ted v lete nosit kratasy,nohy drou o sebe a ja hrozně trpim...ale jak rikam,je leto,horko,je pro me utrpení nosit dlouhé kalhoty nebo trictvrtecni...nejake rady jak se toho zbavit? Zhubnout prosim neradte,nemam co zhubnout,svaly potřebuji..dekuju a hezky večer
Nosit lněné kraťasy v délce nad kolena. Len je na léto velmi vhodný materiál. Pořídít si speciální spodní prádlo, které dření zabrání, nebo si na místa, kde se kůže dře, nalepit náplast.
Dobrý den, jako dívka můžete nosit letní šaty či sukně - a problém už nebude. Zdravím!
doplněno 22.05.18 21:36:
atletka - já jsem myslel, že Vám jde o běžné nošení venku. Ale zdejší atletky Vám snad poradí i s tím sportem (když neporadila trenérka či kolegyně ve sportovním oddíle).
atletka
I s tim mam trochu problém,ikdyz ne takovy jako s kratasy... Myslim ze me postavě svědčí upnute sukne,zvyrazni tvary,ale to bohužel nemohu... Spis se tento problém jedna jak si pomoci pri sportu..
Proste vam trou stehna o sebe a tim si je odrete. To je u sportovcu uplne normalni. Resit se to da delsimi kratasy, sportovni volne kratasy maji casto i vnitrni uple, pod saty elasticke kratasy, ve sporte sezenete i sukne s vnitrnimi kratasy. Pripadne na pochodech se maze necim mastnym, napr. indulonou nebo niveou
Podle mne to odření způsobuje i pot. Bez toho sport není sportem. Takže drhnout inkriminovaná místa přípravky. Dále prohlédněte švy oděvu. Umělé vlákno - nit může rozedírat kůži.
Lehouké bermudy? Určitě seženete.
S podšívkou "zdravotní"adocela šaramantní: zoot.cz/...
Moc dekuji vsem za rady. Nechci odpovídat jednotlive,proto pisu takhle Slysela sem o pudru a take o nastrikani deodorantu na vnitrni stehna,s tim některá mate zkušenosti? Jak rikam,je to velmi nepříjemné,leto miluji,ale tento problem mi ho hodne kazi
O deodorantu jsem neslyšela, ale o nanesení tuhého antiperspirantu ano. Ovšem dlouho na stehnech nevydrží, otře se. Pudr stejně tak. Pokud by se Vám měla třeba při tréninku třít stehna o sebe v kust dvě hodiny, tak to nemůže vydržet. Snad jen průběžně přimazávat. S úspěchem jsem také vyzkoušela kokosový olej, ale taky nutno aplikovat opakovaně, nestačí jednou ráno.
...bohatě stačí nosit v kabelce malinké balení tělového oleje nebo malinký krém a vnitřní stehna průběžně natírat,ať o sebe kloužou.Mě stačí natřít než jdu ven,ale nosila bych jej raději sebou.Dělám to tak roky a funguje to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.