Dobrý den, jsem laik, chtěl bych si koupit čerstvé pstruhy a grilovat je. Poradil by mi někdo jestli kupovat čerstvé a nechat si je vykuchat nebo mražené? Jak je pak připravit na grilování? Děkuju
Čerstvé je lepší, ale mražené jde taky. Někomu stačí jen sůl a na talíři přidat máslo. Nebo vložit dovnitř kousek rozmarýnu. I koření na ryby... Co kdo chce. Nasolene maso nechejte alespoň 2 hodiny odležet. Bral bych vykuchane, ale není to nic složitého vykuchat si je sám. Je to hlavně o ceně. doplněno 22.05.18 12:01: Vykuchat, omýt, osolit/okořenit, odležet v lednici, hodinu předem vytáhnout z lednice, aby maso nebylo ledové, grilovat, jíst.
Já v neděli griloval mražené pstruhy z Penny. Nechal jsem je rozmrazit, nakořenil kořením na ryby, co jsem si přivezl z dovolené z Řecka, nechal odpoledne odležet, a večer byli
Aj vyčistit tu černou krev podle páteře, hlavně za hlavou ten trojhránek / srdce/, protože to je taky hořké. Pstruha jsem ale zatím negrilovala, mně připadají na gril vhodnější makrely, asi že jsou tučnější.
@jfs: Ano, střeva mj u pstruha se nejí, ale o každém "zvířeti" to není pravda. Sardele se jí komplet i se střevy, jen jim utrhnu hlavu, a jaká je to pochoutka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.