Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studený olivový olej na vlasy

Od: sarah* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, dala jsem si na vlasy oliový olej a teprve až potom začala číst, jaké má účinky. Krom toho jsem se i dočetla, že by se olej neměl dávat na vlasy studený, ale nedočetla jsem se proč. Neví to někdo? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím, mám velmi suché vlasy, ale několikrát jsem si do vlasů vetřela vlažný, dala igelitovou čepičku, aby se to trochu zapařilo, ale rozhodně jsem žádnou změnu na vlasech nepocítila, tak jsem přestala.

hahanaj*
hodnocení

0x

Jak používat olivový olej pro vlasy?

1) Olivový olej

V tomto receptu potřebujete pouze olivový olej. Vzhledem k tomu, že tento olej má pod kontrolou hormony DHT, podporuje růst vlasů a posiluje vlasy, aby nedošlo k jejich padání.

K použití olivového oleje n/... potřebujete ohřát trochu oleje a aplikovat ho následně na celou plochu vlasové pokožky i na jednotlivé prameny vlasů. Masírujte několik minut kruhovým pohybem a poté na chvíli zakryjte vlasy navlhčeným ručníkem. Odstraňte ručník z hlavy a olivový olej omyjte jemným šamponem. Tento postup opakujte nejméně jednou týdně, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

eotazky.cz/...

72mona3*
hodnocení

0x

Jen hádám: ne, že by studený škodil, ale ohřátý mění konzistenci. Je tekutější, tudíž se lépe nanese, "vsákne". Ono všeobecně platí, že jakákoliv výživa (masky, zabaly) pro vlasy lépe působí za tepla. Póry pokožky se více otevřou. A po omytí by se ještě měly opláchnout vodou chladnější, aby se póry uzavřely. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]