Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne všemléto se blíží a já se už poměrně dlouho snažím zhunout,ale ne a ne to jít
už si doopravdy nevím rady.přitom sport mi cizí není a že bych se nějak přejídala,to taky ne.chtěla bych se zeptat jestli někdo nezná nějaký konkrétní receptík.mám 170cm a vážim 75kilo.prosíím HELP..Včelka Májaa
Já si myslím, že to sama víš nejlépe! Že si pořád říkáš, od zítřka? Ale špečky neošidíš, věř mi, neošidíš
Pro začátek zkus úplně vypustit cukr (i v limonádách) a tuk (včetně namazaného chleba) a polívky, ty jsou úplně jedovaté! Popros mamku, ať ti servíruje na dětský talíř. Že kecám? Nekecám, protože jsem taky taková :D a taky mě to pěkně štve! Ale když je to tak bezvadné, moci se najíst dosytosti
a ještě pak kouknout do hrnce. Svět je pak mnohem krásnější!
Zkus se zamyslet nad svým jídelníčkem - sepiš si, kolik toho za den sníš, spočítej Kj. A zkus ubrat tak 20%. Na počítání je dobrá tahle stránka: flora.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.