Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Jsme žena a je mi 18 let. Trápí mě jedna věc v dolní oblasti. Hodně dlouho přemýšlím o labioplastice, ale trochu se toho bojím.
Chtěla bych se poradit, zda tady někdo z vás na zákroku byl, jaké má z toho pocity a kolik ho to přibližně stálo.
Přece jenom jsme furt studentka a tolik peněz nemám, ale tohle už mě strašně dlouho trápí a bojím se kvůli tomu navázat jakýkoliv vztah s mužem Hrozně mi tetnto problém ubírá na sebevědomí a připadám si kvůli tomu škaredá, když se vidím v zrcadle.
Budu moc vděčná za kaýdou radu a odpověd!
Řešil bych to, až si to ověříte v reálu, že vám to opravdu dělá problém s mužem při styku. Tady máte video z pohledu sestřičky, ale je to jen neivazivní labioplastika: ona.idnes.cz/...
Jste si jistá, že to opravdu potřebujete, nutné to je, když žena není schopna styku s mužem, provádí to pouze soukromé gynekologické kliniky a cena je mezi 15 až 20 tis.v
Souhlas s Totakem.
Ale je to dnes móda vypadat i tam dole esteticky. A ta dívka, žena, která se chce živit ,,umělecky,, svým tělem, tak to řeší. Ale ta si na to vydělá.
Řesí to ženy po celém světě.
Na Blesku pro ženy? jsem asi před měsícem četla článek od paní z Anglie, která se zaměřila na to, že ženy nechodí ani na potřebná a důležitá vyšetření, jak se stydí.
Lékaře nezajímá, jestli jste dole oholená, nabo přírodní a lékaře nezajímá, jestli dole vypadáte jako šunková bageta.
Mě to přirovnání připadlo velmi vtipné.
Nejlépe se z toho dostane tím, že si představíte mužské rozmnožovací ústrojí, nejlépe v teple. Ani muži nejsou na tom lépe. Hlavně, když to všechno funguje. Vždyť jsme jenom lidi.
Rada? Až budete chodit do práce a vyděláte si peníze, tak na tu vytouženou úpravu dojdete, no. Nebo již letos v létě na brigádu? Už jste dost velká.
Článek se nazývá: Nikoho nezajímá, že tam dole vypadáte jak šunková bageta: Vyzývá ženy, aby chodily na testy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.