Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou nějak nemohu najít ani tu správnu značku filé, všechny příšerně smrdí rybinou a nepomáhá ani několik umytí či namočení v mléce a mimoto nesmím moc kořenit paprikou. Díky.
Po velmi dlouhé době jsem objevila zase hejky, dokonce v akci, jsou čtyři v balení vykuchaní, bez hlavy, nejsou vůbec cítit, upekla jsem je, doporučuji.
Léta jsem nedělala filé kvůli stejnému problému. Až jsem nedavno vychytala to pravé, značka Nowaco, treska z Aljašky. Jsou to 4 kostičky, dvě a dvě na sobě. Zrovna dneska jsem ho pekla v troubě na másle a bylo super dobrý, rybinou nesmrdí
Já jsem se začala mraženým rybám vyhýbat. Pije mi krev, že koupím rybu a pak z ní vyliju 1/3 váhy, vodu. Až budu chtít vodu, koupím si vodu a nebudu se muset cítit podvedená. Jen tak se zamyslím. Když vyliju tu vodu, na kolik mi potom příjde ta ryba? Mám pocit, že se mi oplatí koupit porci chlazeného lososa, ke kterému nemusím už nic dávat a větrat také příliš nemusím. Pánev, máslo nebo olej a 2 minuty z každé strany.
Na Vánoce jsem si na tenhle probém vzpomněla a kapra jsem koupila, vykuchala, naporcovala a šoupla na mrazák. Před 14ti dny jsem měla Vánoce. Rybí polívku a 2 řízky. Na mrazáku mám ještě 2. Kdybyste nebyla tak daleko, pozvala bych vás.
Je to tak. Já jsem veliká vydra, ryby můžu v každou denní hodinu. Potřebovala bych kamaráda rybáře.
Dobrý den, potřít česnekovou pastou (rozetřeným česnekem) a zápach rybiny to potlačí. Ovšem, je to jen pro ty strávníky, kterým nevadí vůně česneku. A hlavně je to chuťově dobré. Zdravím!
pokud file, tak pangasius, je mdly, nesmrdi a ma v sobe dost tuku takze to neni suche, jen se musi nechat rozmrazit a poradne okapat, protoze je glazovany a plny vody
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.