Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce - menstruace o 2 týdny dřív

Od: kristka01® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, beru asi rok antikoncepci Diecyclen a teď poslední dobou jsem tu menstruaci často oddalovala. Minule jsem menstruaci nechala, ale teď jsem ji zase oddálila. A ted si mám vzít 11. prášek a dnes jsem dostala menstruaci, pritom ji mam mit teda az za 2 tydny. Nevim, jestli mam dal brat bile pilulky nebo ne a pockat
a 7 dni brat placebo pilulky a pak zas brat bile. A nevim proc to tak je, proc jsem to dostala, kdyz nemam? Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Máte to rozhozené, to nedělá tělu dobře.Jak brát či nebrat by poradil lékař a ne my tady.

iz*
hodnocení

1x

Kristko, škodíte si jak hormonální antikoncepcí, tak "posouváním menstruace". Nedivte se, že si tělo občas řekne dost a prosadí svou. Chcete-li mít v budoucnu děti, nezahrávejte si!

A konzultovat byste měla výhradně se svým lékařem. Nikdo ještě nodokáže někoho vyšetřit přes internet.

rhdh
hodnocení

0x

Otázka je, jestli to krvácení je opravdu hormonální z antikoncepce, to by vám řekl doktor. Obecná rada - berte dál pilule, krvácení zase přestane. Placebo ne - dělat dvě pauzy tak krátce za sebou je jednoznačně špatně.

hodnocení

Tak jsem vzala dal bile pilulky… a v navodu jsem docetla, ze kdyz se to oddali, tak ze i tak se behem toho muze objevit krvaceni nebo spineni. Dnes uz MS nemam. Ale uz to nebudu nikdy oddalovat radsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]