Nejste přihlášen/a.
Ahoj, čekáme druhé mimčo takže chceme pořídit nový kočárek a tentokrát opravdu něco kvalitního, může mi někdo něco doporučit? Nevím jestli je lepší dvojkombinace či trojkombinace?
Záleží na tom, co od kočárku požadujete, co s ním budete podnikat, jestli máte a jaké auto, aby se vešel do kufru. Žádný kočárek nemá všechno, co byste chtěla. Jeden má tohle, jeden ono a musíte vybírat, abyste našla kompromis. Pokud čekáte druhé, pak jste s kočárkem jezdila a snad víte, co vás štvalo, co u kočárku scházelo a co vyhovovalo.
Já třeba preferuju velké sporťáky s ruční brzdou, protože aktivně bruslím. Golfky jsem nikdy neměla. Ze značek jsem vyzkoušela hluboky Inglessina Magnum, velký, vešel se nákup, nevýhoda pevná neotočná kola, tedy horší manévry a nutnost neustále dofukovat přetížená zadní kolečka. Sporťák Peg Perégo GT3, tomu nemám co vytknout, ale se změnou auta se nevešel do kufru, tak mám TFK.
Nekupujte nový ale přes net, někdy se tam dají najít skvosty. Já jsem svůj TFK koupila od paní, která koupila hluboký, sporťák a sedačku fungl nový stál přes 30tis. Nechala to doma rok stát a prodala mi to za 15. Takže mám neježděný kvalitní německý plně vybavený kočár za půlku ceny a za co jsem koupila, za to budu po třech letech prodávat.
Netuším jací jste rodiče?jaké máte auto,jak trávíte dny...
My jsme sportovci,takže při další bychom volili už jen Chariot s miminkovníkem,chodili jsme lesní cesty,běhali,auto velké,nemuseli jsme skládat,...Při prvních dětech jsme měli X-Lander(s ním jsme byli spokojeni,vydržel i trackové cesty,skladný,jednoduchý na ovládání) a potom zmiňovaný Chariot.
Mraky diskuzí máte zde a nahoře v hlavičce jsou i recenze.Takže pokud máte nějaký tip,tak kukněte jak jej ostatní maminky hodnotí. emimino.cz/...
Tak dvojkombinace nebo trojkombinace je hodně individuální. Pokud máte auto, tak bych volila trojkombinaci ... ono zase jak u které značky se to dá nakombinovat .. třeba u emmaljungy je lepší pořídit dvojkombinaci a autosedačka se dá dokopit .. jsou to velice pěkné a prostorné kočárky .. kupovala jsem si ho bohužel až potom, co jsem vyzkoušela stokke, který mi teda vůbec neseděl a přišel mi hrozně malinký .. v zimě jsme bojovali s tím, abych tam malého narvala ve fusaku, teď to mají ještě tak blbě rozdělené na ty nohy no děs :/
Měl by být dost vysoký, pokud je do města - kvůli polétavému prachu. A pak nedrncavý s pořádnými koly. babyplanet.nl/...
Z bazaru: deti.bazos.cz/...
Dále přistínění, tak záclonku: kocarkyucertika.mimishop./...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.