Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ho polibit aby nepoznal, ze to neumim?

Od: pusinka* odpovědí: 13 změna:
Ahoj. Mam takovy problem, a to, ze jsem se jeste nelibala s klukem. S zadnym jsem jeste nechodila a to mi je 19. Ted jsem si pritele nasla, doopravdy me miluje a ja ho nechci ztratit tim ze mu budu dal odmitat dat pusu. Poradte mi prosim jak to udelat aby to nepoznal. Diky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

3x

No podle by bylo v první řadě nejlepší, abys mu to řekla. Jednak, jak tvrdíš, tě má rád, tudíž ti s tím pomůže (my asi těžko) a jednak, jestli chceš mít vážnější vztah, tak začínat zamlčovat v takových věcech hned na začátku mi nepřijde jako nejlepší start. Rozhodně lepší, když mu to řekneš, než když na to přijde sám a pojme k tobě nedůvěru.

hodnocení

3x

Tento dotaz je velmi milý. Usmívám se a vzpomínám :).

Příteli klidně a bez obav řekni, že si myslíš, že jsi ještě nešika. Velmi rád ti začne všechno prakticky vysvětlovat. A ty určitě ihned poznáš, že žádná nešika nejsi.

iz*
hodnocení

2x

Co vidíte špatného na tom, že jste se ještě s nikým nelíbala? Proč to příteli nechcete normálně říct?

pusinka*
hodnocení

Protoze mi to na dnesni dobu pripada dost divny a citila bych se dort trapne.
artik*

Aspoň poznáte podle jeho reakce , jestli je to normální kluk nebo blbec .Vůbec si s tím nelam te hlavu , nic na tom není

ron*
hodnocení

2x

Ahoj. Nikdo to poprvé neumí nebo alespoň má ten pocit. Líbej ho, jen když budeš mít chuť líbat, pak to půjde samo, přirozeně.

Přítel nic nepozná. Má-li tě opravdu rád, tak každá pusa od Tebe bude sladká.;)

pixel*
hodnocení

2x
Libat umi kazdy! S tim se uz narodime a je jen na nas, kdy to pouzijeme... Neptejte se ho na nic a az budete mit pocit, ze je spravna doba, ten polibek mu proste "vlepte" :). Hodne stesti!

askmenow*
hodnocení

2x

Neboj, přítel to nepozná. Jistě jsi už ve filmech či u přátel líbání viděla mockrát a tak přibližně víš, jak to vypadá, a to je asi vše, co jako teoretickou průpravu potřebuješ. První polibky téměř každého páru bývají rozpačité, protože neexistuje žádný návod, jak se správně líbat. Každý líbá jiným způsobem, proto někdy i zkušení lidé mají chvilku problémn se sladit. Až to začne, intuitivně poznáš, co dál... svým způsobem můžeš opaovat jeho pohyby, než přijdeš sama s něčím inventnějším.

Osobně ale doporučuji tvému příteli přiznat, že je tvůj první. Není to žádná ostuda. Navíc, pokud dojde později i na sex a jiné intimnosti, když to bude vědět, mohl by mít víc pochopení a dát si skutečně záležet, pochopit případné rozpaky atd. Pokud mu důvěřuješ, nevidím problém.

hodnocení

1x

Já bych mu to, být Tebou, s klidným srdcem řekla. Aspoň by viděl, že má opravdu slušné děvče a ne nějakou olízanou jako nanuka. Co je na tom trapného? Poprvé slyším, že slušné chování je trapné. Nějak se nám ty hodnoty začínají míchat. Je to pořád lepší, než olíbat 5 kluků za večer.

Tak do toho, určitě bude rád a bude Ti jistě ochotným učitelem. *mala*Jaga.

kiss
hodnocení

0x
Videl bych 2 moznosti: das mu pusu jenom na tvar nebo mu reknes, ze ti libani moc nejde (urcite se dobrovolne a rad nabidne, ze je nauci :) ). Samozrejme mu vzdycky muzes rict, ze jsi se jeste s nikym nelibala. Treba mu to udela radost, ze nechodi s nejakym ožužlaným hadrem.

hodnocení

0x

Ahoj. Pusinko, já Vaše obavy i trému chápu. Ale věřte, že on to také neumí. Vždycky záleží na partnerech, jak se při polibku sladí. Neznamená to, že pokud se někdo již s někým líbal, že je borec a vždycky ví, jak na to. Pokud se máte rádi, pak věřte, že nebude skoumat, zda umíte - či neumíte. Bude rád, že k políbení dojde. Neříkejte mu nic, nechte se vést citem a Vaším partnerem. Naučíte se vzájemně si vyhovět i při líbání. Nebojte se toho, i kdyby to poznal, bude si Vás vážit za to, že je první, kdo Vás smí líbat...Nestresujte se tím, užívejte si to. Je to věc, která se dá naučit pouze ve dvou...

claire*
hodnocení

0x

Nebojte se toho! Vůbec o tom nepřemýšlejte, až to přijde, tak to přijde a půjde to, uvidíte ;) Vlastní zkušenost - taky jsem si tenkrát říkala "ježiš, on mě políbí, já se budu líbat, co teeeeď?" ... a pak mě políbil a bylo to krásné a šlo to úplně samo :)

Jo a navíc - každý líbá jinak, to mi věřte. To, co se jednomu zdá jako dobré líbání, se jinému nemusí líbit. Někdy může dokonce i chvíli trvat, než se s partnerem trochu sehrajete, ale pokud se milujete, tak vám to ani nepřijde ;) Blízkost toho druhého, jeho objetí, vůně a teplo je důležitější než "správná" technika.

hodnocení

0x

Pusinko, tak jak to dopadlo? Políbili jste se? Jaké to bylo? *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]