Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat jinou orientaci?

Od: darka odpovědí: 10 změna:
Na základě jakého chování lze poznat homosexualitu u muže,pokud to navenek tají?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někdo to nepozná a zjistí až 10let po svatbě. Mnoho lidí si to prostě bojí přiznat i jen sama sobě.

Pokud máte pochybnosti jděte od toho dokud neztrácíte příliš mnoho času. Je mnoho možností, tak proč jít do nejistoty a pak litovat?

hodnocení

0x

Je hodně příznaků. Ovšem pokud je inteligentní, dává si pozor. Přehnaná péče o zjev a oblékání. Heteráč si klidně vezme oblečení co k sobě nesedí, neladí. Neohlédne se za chlapem /pokud se necítí ohrožen/, většina českých mužů se voní většinou jen po holení /možná trochu přeháním/. S chutí vám gay poradí odstín rtěnky, barvu doplňků a hlavně: nezírá na vás jako by vás chtěl...sežrat. *smich*

A je tak trochu cimprlich.

olin*
..možná i ženské/dámské časopisy na stole..Máš u svého přítele podezření?

"...většina českých mužů se voní většinou jen po holení"

No vidíte, já se po holení nevoním nikdy (protože mám plnovous :-D), naopak se voním vždycky, když jdu za ženskou. Asi nejsem většina.

"Neohlédne se za chlapem /pokud se necítí ohrožení/"

Nesouhlasím. V povídce "Můj nový klobouk" kdysi pan Šimek napsal - "Kdybys měl na hlavě barel nafty, ohlédne se i chlap". To je i můj případ a myslím, že v tomhle případě většina jsem *smich*.

tazajici
hodnocení

Spíš mi šlo o fungování ve vztahu.
Kupříkladu,když muž odmítá sex,na ženu nepohlíží,jak by měl.
Nevzruší ho ženské tělo,košilky,erotické prádlo,sex tedy dle jeho slov s partnerkou nepotřebuje a když ano,tak pouze anální.
Neumí se ženy dotýkat,jakoby kupříkladu nevěděl k čemu její křivky jsou apd.
Je to známka jiné orientace?

Je to spíše známkou trolování v otázce...

Tyhle znaky by mi jako ženě stačily.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když to tají, tak to s jistotou nepoznáte - vždy se můžete jen domnívat, spekulovat nebo mít z něho nějaké pocity, které mohou být mylné. Zdravím!

doplněno 16.05.18 11:09:

poradte.cz/...

doplněno 16.05.18 11:37:

milkaa - jistě, že je to Petra, Darka i Tazajici. Už z toho lze předpokládat, že je to "anální"troll .

hodnocení

0x

Tají-li to dobře, tak někdy ani po dvou dětech.

milkaa
hodnocení

0x

Nejste náhodu petra, která se ptala o pár řádku níže na Je můj přítel gay? jestli jste to vy, tak ano Váš přítel je na 95% gay a jestli to nejste vy, tak si dotaz paní přečtěte a to je ono, co hledáte.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]