Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sprej do bot?

Od: rigel odpovědí: 7 změna:

Dobrý den , milí rádcové

chtěla bych koupit bratrovi ( projevil přání ) sprej do bot. Proti zápachu. Nemáte tip, který je opravdu dobrý? Kdysi před lety jsem kupovala pro sebe Colonil, ale ten se už myslím neprodává...

Díky za tipy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

6x

Zkusili jsme už kdejaké,jsme s manželem sportovci,takže bez toho se neobejdem...a opravdu musím říct,že Scholl je fakt dobrý.Mám citlivý nos,bezpečně poznám "fake"parfemy a lacné vůňě,proto šly ostatní spreje do koše (ten smrad jsem nesnesla),ale od Scholl krásně voní...dokonce jsem chlapa podezírala,že na sebe lije voňavku než jde ven a on to byl ten sprej-stříkal boty něž šel ven:-D

Jaký sprej do bot?
rigel
hodnocení

Děkuji za tip

hahanaj*
hodnocení

2x

Ptejte se na sprej se stříbrem, je skutečně dobrý.

rigel
hodnocení

Děkuji za radu

hodnocení

2x

Dcera si kupuje Hansaplast sprej na nohy SILVER ACTIVE

brnenskalekarna.cz/...

a do bot si dává Batavan, vysušuje a krásně voní.

brnenskalekarna.cz/...

luca*
hodnocení

2x

Ja muzu taky doporucit ten Scholl, ale taky jsou dobre ponozky se stribrem nebo bambusem. Myslim, ze fakt dobre ponozky dokazou hodne pachu eliminovat samy o sobe. Mam dobrou zkusenost tady s tema: treponky.cz/...

narf
hodnocení

0x

Nanostříbro nej - : nanostribro.cz/...

Oblíbený Colonil: zbozi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]