Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , milí rádcové
chtěla bych koupit bratrovi ( projevil přání ) sprej do bot. Proti zápachu. Nemáte tip, který je opravdu dobrý? Kdysi před lety jsem kupovala pro sebe Colonil, ale ten se už myslím neprodává...
Díky za tipy
Zkusili jsme už kdejaké,jsme s manželem sportovci,takže bez toho se neobejdem...a opravdu musím říct,že Scholl je fakt dobrý.Mám citlivý nos,bezpečně poznám "fake"parfemy a lacné vůňě,proto šly ostatní spreje do koše (ten smrad jsem nesnesla),ale od Scholl krásně voní...dokonce jsem chlapa podezírala,že na sebe lije voňavku než jde ven a on to byl ten sprej-stříkal boty něž šel ven
Ja muzu taky doporucit ten Scholl, ale taky jsou dobre ponozky se stribrem nebo bambusem. Myslim, ze fakt dobre ponozky dokazou hodne pachu eliminovat samy o sobe. Mam dobrou zkusenost tady s tema: treponky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.