Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvolání menstruace

Od: nikula odpovědí: 4 změna:

Ahojte na konci kvetna odjíždím k moři a zrovna v ten týden mám mít svoje dny. Ale nechci si nechat píchnout u doktorky vyvolavací injekci nebo brát prášek na oddálení. Poradíte mi prosím nějaké způsoby jak můžu menstruaci sama "popohnat” . HA taky neberu. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Abrakadabra*smich*...triky jsou,ale na kolik jsou účinné je individuální a náhodné.Kamarádce pomohl trik-několik dní před menzes jít pařit,opít se a druhý den to šlo.Urychlit o den,dva to prý těmihle triky jde.*nevi*kukni tady co píšou holky,třeba tě něco inspiruje emimino.cz/...

...osobní zkušenost nemám,ještě nebylo nic v životě tak důležitého,aby mi to překazila menzes.Dovolená,koupání-pomůže tampon nebo kalíšek,sex-tak důležitý nikdy nebyl,aby nepočkal pár dní a mensrtuační bolesti na dovolené zažene "brufen".

hodnocení

1x

Ahoj.

Stokrát jsem jela k moři,když jsem měla své dny.

No bóže,první dva dny,kdy je menzes silnější,tak nepůjdeš do vody.A potom si vezmeš tampón.

hodnocení

0x

Promiň, ale těžko radit, když běžné prostředky rovnou vylučuješ. Nepředpokládám, že bys našla něco spolehlivějšího, než osvědčené medicínské prostředky.

hodnocení

0x

Na vyvolání menstruace pomáhá červené víno, svařák, horká koupel, skořice, chilli (a další potraviny, které rozehřívají tělo), sex, rockový koncert, intenzivní skákání nebo dřepování, sjíždění schůdů po zadku... Ale takhle svépomocí si můžeš menstruaci přiblížit jenom když už to je na spadnutí, určitě ne o týden.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]