Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrůst?

Od: ala2 odpovědí: 13 změna:
Ahoj. Chtěla bych poradit. Chtěla bych vyrůst mit aspoň o 10cm víc. Teď mám 155cm a 13let. Mě jsem už mela. A od tý doby nerostu a strašně se nad tím trápím. Když si na to vzpomenu,začnu i brečet myslíte že vyrostu do těch 165ti? A jak vyrůst? Díky za odpovědi☺

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj. Je ti teprve 13 let, ještě povyrosteš, neboj se. Ale o kolik cm to ti nikdo s určitostí nepoví. Výšku nijak ovlivnit nelze. V pubertě jsi holt citlivější, ale opravdu se k netrap k vůli něčemu co nezměníš.

lidus*
hodnocení

2x

Ahoj, neplaš. Moje maminka má 158 cm , otec měl 202cm, 3 holky mamka odrodila, nejmenší jsem já 170, obě sestry jsou žirafy a moc se jim to nelíbí, obě mají manžela menšího, dcera od té vysoké sestry má 157cm a dnes má dvě děti, no říkáme z legrace pidi žena, pidi muž a pidi děti ale jsou zdraví a to je to hlavní. Netrap se, určitě ještě kousek vyrosteš a když ne, tak co je malé, to je milé, akorát musíš při malé výšce hlídat váhu abys nebyla kulička. Zkus vycházet z toho jak narostli rodiče, prarodiče. Měj se hezky a měj se ráda.

hodnocení

2x

Bud ráda, že nejsi jako "slonbidlo", to bys jednou těžko hledala partnera. Malé ženušky jsou roztomilé.

hodnocení

1x

Asi tě zklamu, ale nech to na přírodě. Možná, že za 2-3 roky najednou vytáhneš, ale možná také, že ti zůstane těch 155cm. Na tvém místě bych si s tím nedělal hlavu.

Jinak jedině lékař a růstový hormon, ale to vůbec nedoporučuji.

hodnocení

1x
Ahoj.
Výška bývá genetická.
Pokud jsou tví rodiče malí,budeš také.
Ne pokaždé tomu tak je,můžeš být po prarodičích,tetě,strýcovi...
---
Jsi ještě dost mladá,tudíž stále rosteš.
Počkej si,co já vím,do těch šestnácti,sedmnácti.
A neplaš ;)

hvcd
hodnocení

0x
Nesmysl, chlapi milujou malý ženský, vyvolává to v nich ochranitelskej komplex. Budou po tobě slintat.

hodnocení

0x

ahoj,vyrůst ještě můžeš,ale pravděpodobně nebudeš žádné bidlo. Nic si z toho nedělej. Já jsem naopak vysoká a v pubertě jsem se trápila,že ostatní dívky byly malé a křehké a já vedle nich jako vyčouhlá žirafa. Takže to si nevybereš. Málokdo je se sebou stoprocentně spokojen.

liska5
hodnocení

0x

Máš přece svoji lékařku, tak se jí příležitostně zeptej, čím to, že nerosteš. Třeba se ti to jenom zdá nebo se špatně měříš. Levné metry se rozcházejí, mohou být nepřesné. V krajním případě Tě lékař pošle na endokrinologii. Z vlastní zkušenosti vím, že každý má svoje období růstu. Taky jsem dlouho stála v tělocviku někde ke konci řady a najednou v osmičce jsem poskočila až na čtvrté místo. A mezi 16. rokem a dospělostí jsem ještě vyrostla o 10 cm!

hodnocení

0x

Ve 14 letech jsem měřila 150 cm a vážila 50 kg, takový malý cvalík. Na gympl jsem v 15 šla už se 168 cm a 55 kg, docela obstojně vyhlížející. Neboj, určitě ještě povyrosteš.

lucienne
hodnocení

0x

Ve 13 jsem měřila stejně jako ty, taky jsem se tím trápila. Teď je mi patnáct a měřim 162 cm, sice to neni úplně dokonalý, ale i tak jsem ráda. Myslím, že ještě vyrosteš. Nezapomeň správně jíst (hodně masa, mléka, jogurty, zelenina,...) zbytečně se nestresuj a hodně spi.

joudic*
hodnocení

0x

no to uz tolik nevyleze.. treba 165 maximum do tech 18-20ti.. na druhou stranu my mame male devcata radi, kolohnatka mi vadi, moje nynejsi partnerka je malinka, nejspis jako vy. Cili uplne zbytecna starost ;)

hodnocení

0x

Vyprdni se na to.

Určitě vyrosteš. Já si vzpomínám, že když mi bylo 14, tak jsem měla 157 cm a 57 kg. Tenkrát se mi blbové smáli, že jsem tlustá. Pak jsem najednou v 18 zjistila - tenkrát jsme neměli doma váhu - že mám 165 cm a 56 kg! Já jsem koukala. když jsem jednou říkala, jak je spolužačka hubená a holky povídají - vždyť ty taky! Vůbec jsem si to tenkrát neuvědomila. Dnes je mi přes 50. mám 60 kg a jen se směju tomu, jaké jsem měla komplexy.

nikicz
hodnocení

0x
Ahoj, jsi ještě docela mladá na okamžitou proměnu v žirafu, mě jenom 14, vážím 48kg a měřím 165a něco víc. A pořád ještě trochu rostu. Pokud chceš být vyšší hned, tak nvm, nos vysoké boty, budeš vyšší aspoň opticky a pokud chceš i hubnout, tak drž lepší životosprávu než zakrlí špekouni jako u nás ve škole (55kg,60kg,52kg,...) myslím tím ty jejich brambůrky a colu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vyrůst

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]