Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zařezávání kalhot

Od: kikamata odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, už nějakou dobu mě trápí zařezávání kalhot, zezadu to není tak strašné, zato ale vepředu to není moc příjemné a taky to nevypadá moc vzhledně. Měl s tím taky někdo problém? Jak jste to vyřešili? Zkoušela jsem si brát vložky, aby se to tolik nezařezávalo, ale jak provlhne oběh to vypadá hezky. Mám tento problém u všech kalhot a džínových kraťasů. Napadlo mě našít na tu partii kus nějaké silnější látky, ale pořád by to asi nevyřešilo můj problém. Poraďte prosím někdo. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

7x

Myslím,že máš hodně malou velikost kalhot, jinak by se ti nezařezávaly. Vyřeší to větší číslo.

alena48*

Především si kup větší velikost nebo si nech ušít kalhoty na míru. Měla jsem podobný problém, ale teď jsem zhubla a už je to o.k.

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, řešeno poměrně nedávno viz odkaz. Zdravím!

poradte.cz/...

hodnocení

4x

Je to prostě střih na jinou postavu, chce to při nákupu pořádně vyzkoušet, dobře padnoucí kalhoty by měly být pohodlné. Už jsem takové měla a od té doby si na to dávám pozor.

hodnocení

3x

Musíte najít kalhoty s delším sedem a vybrat takové, které nejsou příliš obepnuté. Jinak to nepůjde.

hodnocení

3x

Nic nikam nenašívejte, bude to ještě horší. Vemte si kalhoty o číslo větší a budete mít po problému. Jestli mi nevěříte, tak můžete v kabince vyzkoušet. Tam Vás nikdo neuvidí, jen Vy. Předpokládám, že nosíte kalhotky. Také jsem totiž viděla, že mladé holky nosí džíny klidně "naostro", jenom s tou vložkou, aby prý nebylo na zadku vidět lem kalhotek a měly hladké zadky. Nebo mají tanga a to pak je také problém, protože džíny lezou mezi půlky a vepředu se to rovněž zařízne. Tak jestli nosíte tanga, zkuste si vzít jiné kalhotky. Dneska se prodávají takové ty "bezešvé", hladké a nic vidět není. Jsou to takové ty s "nohavičkou" a náhodou jsou i moc sexy.

hodnocení

2x

Možné řešení:

Zařezávání kalhot

bxbc
hodnocení

0x
A proč si kupujete kalhoty, co vám toto dělají? Kdybyste vyzkoušela tricatery, tak byste nějaké sedící našla.

anonymka
hodnocení

0x

Vem si slipovou vložku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]