Nejste přihlášen/a.
Ano prodává. Uvařené bílé a červené zelí nabízí Globus, tedy balené v porcích. Je možné domluvit a předem objednat v větší množství. Když ne u pultu, tak v jídelně určitě. Též jenom třeba omáčku - koprová, svíčková, rajská.
Na Černém Mostě to mají v otevřeném, chladícím pultu, prodavači mají za zády vstupy do zázemí. Tedy ne na ploše uprostřed. Vyberete si sami balíček podle toho, co právě potřebujete.
Najděte si stránky Globusu a plán hypermarketu podle toho, do kterého byste dojel. V tom čerňáku to je, horní patro, pod číslem 4, hotová jídla. Před rybami a sushi.
Dole v přízemí je nová jídelna, nevím, co mají dovoleno /od hygieny a vedení/, ale zkuste se tam zeptat na více porcí do vlastního obalu.
Úsek se jmenuje ,,SNADNÉ VAŘENÍ,, a zelí tam mají v pytlíkách /asi stejně velké - kalibrované za 19,90. Tedy za 20 korun.
Měli bílé i červené.
Určitě se to prodraží, protože práci toho druhého musíte zaplatit a pevný obal. Ale když člověk pospíchá, nebo to opravdu nechce vařit. Dochutit to lze vždycky.
Jaké zelí máte na mysli? Kyselé nebo hlávkové? A teď už i nové. Když koupíte už uvařené zelí do zásoby, zkazí se, zkysne. Zamražené a pak ohřáté, není dobré. Stane se z toho napůl kaše. Změní se struktura i chuť. Bude z toho amaroun.
Ještě by mohlo být řešením, kyselé zelí vařit v papiňáku na hodně mírném plameni, téměř bez syčení, cca 20minut. Já kyselé zelí moc miluji a každý týden ho musím mít jinak. Segedýn, polévku, zelí. Se mnou si ho dá moc rád i pes. Bez zelí neumím žít. Fakt si nemyslím, že je mi po bytě cítit. Sama ten pach ze zelí, druhý den nesnáším. Vyvětrám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.