Nejste přihlášen/a.
Milé děvče, co by za to daly některé starší kusy bab, kdyby měly špičatá prsa! Já jsem v mládí záviděla sestřenici, která měla zrovna taková. No a dnes - po X letech jí teda nezávidím, když je má až k pupku. Taky si někdy vzpomeneš...
Dobrý den, myslím, že levnější bude, když si počkáte na dokončení vývoje a zakulatíte se v oblasti ňader. Ještě nejste celá ženská, tak to zatím neřešte. Zdravím!
P.S. Aha, opravila jste si dotaz ze zaplatit na zkulatit. No, zakulatí se přírodně.
S někým spát není povinnépokud se stydíš za prsa,tak v klidu počkej,až se vyvinou ,třeba jednou svým prsům poděkuješ,že ti ušetřily několik nepovedených vztahů.
V podprsence budou pěkná a tomu,který tě bude opravdu chtít (nejen na sex) špičatá vadit nebudou,to mi věř.Podle mě špičatá prsa jsou znakem mládí,aspoň na mě tak taková prsa působí.Otec fotil celý život akty a špičaté prsa měly i starší ženy,ovšem vypadaly kolikrát lépe jak ty s kulatýma nebo spíše "rozteklýma".Krásně kulaté jsou jen silikony.
Jednak se ještě vyvíjíš, takže se prsa časem možná zakulatí, a pak: Divila by ses, kolika mužům se špičatá prsa líbí. Jsou obvykle znakem mládí, nevinnosti() a určitě jsou daleko přitažlivější, než "věšáky", "psí ouška" apod.
Takže si z toho nedělej hlavu, nestyď se. Najde se dost kluků, kterým se to bude líbit. A když se některému líbit nebudou, není nutné, abys ho dále vedla v patrnosti.
A že máš na spaní s někým ještě čas, toho si taky nevšímej. Věk na to máš a pak už jde jen o to být dostatečně poučená a dostatečně se chránit před nechtěným početím. Odměnou ti pak budou chvíle uspokojení a rozkoše.
@barbakan: Podle sebe soudím tebe, viď? Je mi tě líto, chudáku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.