Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špičatý prsa

Od: monika* odpovědí: 8 změna:
Ahoj mám takový problém...je mi 16 a mám špičatý prsa...hrozně se za ně stydím a kvůli tomu s nikým nechci spát...neví někdo jak je můžu zkulatit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Milé děvče, co by za to daly některé starší kusy bab, kdyby měly špičatá prsa! Já jsem v mládí záviděla sestřenici, která měla zrovna taková. No a dnes - po X letech jí teda nezávidím, když je má až k pupku. Taky si někdy vzpomeneš...

hodnocení

7x
Na spaní s někým máš ještě čas. A až dospěješ na spaní s někým, tak se ti prsa zakulatí, neboj.

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, myslím, že levnější bude, když si počkáte na dokončení vývoje a zakulatíte se v oblasti ňader. Ještě nejste celá ženská, tak to zatím neřešte. Zdravím!

P.S. Aha, opravila jste si dotaz ze zaplatit na zkulatit. No, zakulatí se přírodně.

lucie*
hodnocení

5x

S někým spát není povinné;)pokud se stydíš za prsa,tak v klidu počkej,až se vyvinou ,třeba jednou svým prsům poděkuješ,že ti ušetřily několik nepovedených vztahů.

V podprsence budou pěkná a tomu,který tě bude opravdu chtít (nejen na sex) špičatá vadit nebudou,to mi věř.;)Podle mě špičatá prsa jsou znakem mládí,aspoň na mě tak taková prsa působí.Otec fotil celý život akty a špičaté prsa měly i starší ženy,ovšem vypadaly kolikrát lépe jak ty s kulatýma nebo spíše "rozteklýma".Krásně kulaté jsou jen silikony.

hodnocení

5x

Jednak se ještě vyvíjíš, takže se prsa časem možná zakulatí, a pak: Divila by ses, kolika mužům se špičatá prsa líbí. Jsou obvykle znakem mládí, nevinnosti(*smich*) a určitě jsou daleko přitažlivější, než "věšáky", "psí ouška" apod.

Takže si z toho nedělej hlavu, nestyď se. Najde se dost kluků, kterým se to bude líbit. A když se některému líbit nebudou, není nutné, abys ho dále vedla v patrnosti.

A že máš na spaní s někým ještě čas, toho si taky nevšímej. Věk na to máš a pak už jde jen o to být dostatečně poučená a dostatečně se chránit před nechtěným početím. Odměnou ti pak budou chvíle uspokojení a rozkoše.

doplněno 06.05.18 09:01:

@barbakan: Podle sebe soudím tebe, viď? Je mi tě líto, chudáku...

barbakan*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

barbakan*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

barbakan*
hodnocení

4x

Tak s nikým nespi nahatá, ale při kojení si je odhal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]